Beko OIM 25501X – cuptorul electric modern

Tehnologia a ajuns astăzi să ușureze considerabil viețile utilizatorilor în cele mai diverse domenii. Bineînțeles, gătitul nu putea lipsi de pe listă, iar dacă vorbim de gătit nu putem să nu ne referim la cuptoarele electrice. Beko propune prin cuptorul OIM 25501X un partener ideal în bucătărie, întotdeauna dispus să sară în ajutor. Prețul pentru Beko OIM 25501X este de aproximativ 1034  lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil pentru ceea ce oferă cuptorul.

Cuptorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Beko OIM este un cuptor încorporabil modern, care îmbină aspectul cu utilitatea și calitatea. Cuptorul va schimba aspectul bucătăriei în care se află, inoxul și afișajul LED oferind eleganță și stil. Având dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, cuportul se încadrează perfect în orice mobilă de bucătărie. Capacitatea de 65 de litri a cuptorului îl încadrează printre cele mai spațioase din categoria sa, având un avantaj considerabil în fața concurenței. Prin urmare, cuptorul va face față gătitului pentru întreaga familie sau pentru o seară cu invitați.

Poze cu cuptorul încorporabil Beko OIM 25501X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interfața cuptorului este intuitivă, comenzile putând fi ușor de setat. Panoul de comandă include funcțiile clasice de programare (Timer) și Grill, alături de alte 12 gândite să ajute cât mai mult și să preia rolul de asistent de bucătar.

Dintre funcțiile cuptorului se remarcă cea specială pentru pizza, alături de cea de încălzire rapidă, cea de autocurățare, decongelare, încălzire inferioară, blocarea accesului pentru copii sau menținerea căldurii. Funcția de menținere a căldurii ajută la păstrarea mâncării calde pentru servirea ulterioară, find utilă în același timp în cazul dospirii aluatului sau a preparării iaurtului de casă.

În ceea ce privește dotările tehnice, este de remarcat tehnologia care permite gătitul multidimensional, un fel de tehnologie 3D pentru gătit. Aceasta activează elementele de încălzire și permite gătitul în mai multe tăvi, respectiv coacerea simultană a până la 3 meniuri diferite fără ca aromele să se amestece între ele. Interiorul cuptorului este iluminat.

Cum timpul este important în bucătărie, prin funcția Booster este redus cu până la 35% timpul necesar atingerii temperaturii setate.

Datorită tehnologiei Excellent Clean care stă la baza construcției, ușa cuptorului construită în totalitate din sticlă nu are niciun fel de nituri. Curățarea este, astfel, extrem de ușoară. Dacă se dorește ca periodic să se desfășoare o curățare extensivă, geamul de sticlă de la interior poate fi îndepărtat cu un dispozitiv special.

În plus, pentru a ușura și mai mult procesul de curățare, panoul catalitic montat pe peretele din spate al cavității interioare absoarbe grăsimea și reduce mirosurile din timpul coacerii. Pentru curățare nu este necesară utilizarea materialelor abrazive de curățare sau agenților chimici.

Beko OIM 25501X dispune de butoane de push-up, suporturi telescopice, două tăvi de coacere și raft de sârmă. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, prin urmare având un consum redus de curent electric. Consumul este cu până la 20% mai mic decât în cazul cuptoarelor obișnuite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • cu multe funcții,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Beneficiind de numeroase funcții ce personalizează procesul de gătire, fiind un real ajutor în bucătărie și având un preț decent, Beko OIM 25501X își merită locul în orice locuință.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.