Beko BIC22100X – un cuptor încorporabil eficient și ieftin

Într-o bucătărie cochetă, bătrânul aragaz pare că nu-și mai găsește locul cum o făcea odinioară. Și asta datorită mai multor aspecte. Spre exemplu, cuptorul încorporabil este mult mai eficient decât cuptorul unui aragaz. Un model accesibil despre care vreau să discutăm astăzi, este Beko BIC22100X, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 949 lei (verifică preț actualizatsau îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 53 lei.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

În ceea ce privește designul acestui model, avem de-a face cu un cuptor modern, din inox, accesorizat cu un panou de control mecanic, dotat cu 3 butoane, unul pentru tipul de gătire dorit, unul pentru a seta gradele dorite și unul pentru timpul necesar de preparare. Un cuptor încorporabil bun te va ajuta să obții acele prăjituri crescute uniform și fără suprafețe arse, dar și mâncăruri delicioase, chiar dacă nu ești unul din cei mai iscusiți bucătari din lume.

Poze cu cuptorul încorporabil Beko BIC22100X

Beko BIC22100X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Modelul Beko este un cuptor electric, cu o capacitate de 77 l, ceea ce înseamnă că este potrivit în special pentru familiile numeroase, în care se gătește mult și bine. Cuptorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 0,88 kW/h, ceea ce însemnă un consum destul de rezonabil(aproximativ 0,5 lei/h).

Cuptorul încorporează 4 funții de gătire, astfel încât să poți prepara mâncarea după cum îți dorești, poate puțin mai rumenită, poate blatul de pizza să fie mai pufos etc. Are grill, astfel încât să poți pregăti un cotlet delicios de fiecare dată.

Este bine de știut că Beko oferă 5 ani de garanție la acest produs, în cadrul unei campanii desfășurate în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015, ceea ce conferă încredere în produsele brandului.

În ceea ce privește accesoriile incluse, acestea constau într-o tavă de copt și un raft din sârmă, astfel că vei putea găti două preparate în mod simultan.

Întreținerea cuptorului nu este deloc dificilă. Folosind soluții de curățare după fiecare utilizare, îl vei putea menține ca nou pentru mai mult timp.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să încorporeze mai multe funcții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 8.3
Ușurință în utilizare - 8.8

8.8

O alegere accesibilă

Beko BIC22100X este un cuptor încorporabil modern, cu un preț accesibil, ce te va ajuta să prepari mâncăruri delicioase și prăjituri bine crescute fără mari bătăi de cap.

Vezi detalii
User Rating: 2.67 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.