Asus ZenBook UX305LA-FC017H – laptopul performant ultra slim

De cele mai multe ori, designul ultra slim atrage prețuri foarte mari în cazul laptopurilor, portabilitatea fiind valoroasă. În cazul modelului Asus ZenBook UX305LA-FC017H, lucrurile stau însă foarte bine pe acest plan, carcasa cu o grosime mai mică de 13 mm încadrând dotări foarte atractive, iar prețul de aproximativ 4940 lei (verifică preț actualizat), face ca acest laptop să fie potrivit pentru cei ce își doresc un dispozitiv ultra portabil cu o performanță bună în activitățile cotidiene și pentru lucru. Modelul punctează foarte mult la nivelul designului și îi va atrage cu siguranță pe cei interesați de acest aspect.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este foarte elegant, fiind caracterizat de un profil subțire, linii dinamice și finisaje metalice. Carcasa este alcătuită dintr-o combinație de plastic și metal și este foarte ușoară, cântărind doar 1.3 kg. Profilul său este ușor înclinat și ascuțit, ceea ce ajută la o tastare mai ușoară și o presiune mai mică asupra încheieturilor, oferind în același timp și gradul de dinamism specific seriei. Touchpad-ul are dimensiuni foarte generoase raportate la dimensiunile laptopului, acesta din urmă având dimensiunile de 324 x 14.9 x 226 mm și venind însoțit de o geantă pentru transport. Capacul este prevăzut cu un design concentric care completează foarte bine aspectul elegant.

Poze cu laptopul

Asus ZenBook UX305LA-FC017H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și redă imagini la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, având o calitate Full HD. Datorită tehnologiei IPS, ecranul are unghiuri de vizualizare largi, de 170 de grade, astfel că imaginile își vor păstra claritatea și culorile indiferent de unghiul din care privești.

La nivel tehnic, configurația începe cu un procesor Intel Core i7 cu arhitectură nouă Broadwell. Acesta are o frecvență de 2.4 GHz, putând să facă boost până la 3 GHz prin activarea suplimentară a nucleelor. Laptopul asigură o performanță foarte bună în activități de zi cu zi, așa că vei beneficia de un multitasking fluid și timpi de așteptare minimali. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă grafică integrată Intel HD Graphics 5500. Modelul nu este unul pentru gaming, dar îți va permite totuși să joci jocuri precum World of Warcraft, Lineage 2, League of Legends etc.  Totodată, laptopul este livrat cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat și are o capacitate de stocare de 128 GB SSD.

La nivel multimedia, sistemul audio are un randament foarte bun, difuzoarele stereo dotate cu tehnologia SonicMaster redând un sunet amplu și puternic. Vei găsi de asemenea o cameră web HD și un cititor de carduri, din păcate modelul nefiind dotat cu o unitate optică DVD-RW sau de alt tip.

Conexiunea la internet se poate stabili wireless sau prin cablu. Modelul este dotat și cu tehnologie Bluetooth de serie 4.0, fiind foarte ușor să transferi fișiere pe smartphone sau tabletă fără a mai folosi un cablu de date.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra portabil
  • ecran Full HD anti-glare cu unghiuri bune
  • multitasking eficient
  • stocare SSD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere portabilă

Asus ZenBook UX305LA-FC017H este un ultrabook rafinat, cu specificații puternice, potrivit pentru activități solicitante de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.