Asus Zenbook UX303LB-R4015H – laptopul cu design rafinat

Seria de laptopuri Zenbook de la Asus se remarcă printre altele printr-un design premium gândit în detaliu, ceea ce se poate dovedi atractiv pentru un utilizator care pune preț și pe aspectul exterior. Asus Zenbook UX303LB-R4015H este un laptop business cu un astfel de design premium care completează perfect dotările tehnice. Acesta este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 5199 lei (verifică preț actualizat). Vorbim de un laptop business ce îți va susține productivitatea și îți va permite să lucrezi cursiv în multitasking, să vizionezi conținut multimedia de calitate și să distribui rapid fișiere pe alte dispozitive. Modelul are în plus un design foarte atractiv, construcția metalică oferind rezistență și inspirând în același timp performanța. Laptopul reprezintă o alegere potrivită pentru cei care pun preț și pe aspectul exterior al dispozitivelor de lucru.

Modelul beneficiază în primul rând de o construcție rezistentă, care nu arată însă robustă, ci dimpotrivă, este foarte slim și elegantă. Carcasa este alcătuită din aluminiu și plastic și este disponibilă pe bej, având un aspect aparte. Capacul este prevăzut cu un design concentric mat, iar zona de sprijin pentru mâini rămâne rece pe timpul utilizării. Laptopul are dimensiunile de 323 x 18 – 19.2 x 223 mm și cântărește doar 1.45 kg, fiind foarte ușor de transportat. Acesta vine însoțit, de altfel, de o husă de protecție. Tastatura este foarte compactă și oferă o experiență de scriere plăcută și precisă, fiind totodată și iluminată, așa că arată foarte bine și este utilă pentru folosirea pe timpul nopții. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și înlocuiește foarte bine mouse-ul, îndeplinind toate funcțiile complexe.

Poze cu laptopul

Asus Zenbook UX303LB-R4015H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și redă imagini la calitate Full HD, acestea fiind foarte clare și beneficiind de culori bogate și strălucitoare. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS, așa că are unghiuri de vizibilitate largi și permite o libertate de mișcare mai mare.

La nivelul performanței, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.4 GHz cu posibilitatea de boost până la 3 GHz, așa că multitasking-ul va fi foarte fluid, iar timpii de așteptare vor fi reduși. Procesorul vine însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 940M. Laptopul va lansa astfel foarte rapid aplicații și jocuri dintre cele mai noi și va susține un nivel de lucru foarte bun, în acelaşi timp acesta venind însoțit de sistemul de operare Windows 8.1.

Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD, datele fiind stocate la un nivel ridicat de siguranță, iar viteza de acces și de transfer fiind foarte bună.

La nivel multimedia, laptopul beneficiază de difuzoare stereo dotate cu tehnologia SonicMaster, așa că redă un sunet clar și puternic. Vei mai găsi o cameră web HD și un cititor de carduri SD/MMC, însă modelul nu este dotat cu niciun fel de unitate optică.

În ceea ce privește autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li Ion cu 3 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design metalic atractiv
  • ecran Full HD
  • performanță susținută de un procesor Intel Core i7
  • stocare SSD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Configurație - 9.4
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere puternică

Asus Zenbook UX303LB-R4015H este un laptop cu un design rafinat, unghiuri largi de vizualizare, dar și o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.