Asus Zenbook UX303LB-DQ014P – ultrabook-ul premium

Seria Zenbook a celor de la Asus câștigă destul de mult teren datorită atenției pe care o acordă designului, modelele fiind unele dintre cele mai elegante și mai portabile de pe piață. Același lucru se poate spune și despre Asus Zenbook UX303LB-DQ014P. La un preț de aproximativ 5300 lei (verifică preț actualizat), acesta este un ultrabook foarte performant, care aduce în același timp noi standarde în materie de design și portabilitate. Modelul încorporează toate dotările necesare pentru a te putea însoți pe timpul zilei și a-ți oferi o experiență cursivă în orice activitate.

Ultrabook-ul are un design foarte elegant și care inspiră calitatea premium. Astfel, carcasa din aluminiu și plastic are linii fine și un profil foarte subțire. Modelul este disponibil pe bej, culoarea ieșind în evidență în fața celor clasice pe negru. Inserțiile metalice atrag o greutate de 1.45 Kg, care rămâne totuși destul de mică. Carcasa are un profil ascuțit, având o grosime de aproximativ 20 mm în partea de sus și ajungând la o grosime de doar 3 mm în partea din față, în timp ce capacul este prevăzut cu designul concentric devenit semnătură pentru Asus. Tastatura este foarte compactă, iar tastele au o priză scurtă, oferind o experiență de scris confortabilă și precisă, tastatura fiind în acelaşi timp și iluminată. Touchpad-ul generos oferă un control bun și înlocuiește cu succes mouse-ul. Ultrabook-ul are dimensiunile de 323 x 18 – 19.2 x 223 mm și vine însoțit de o husă de protecție.

Poze cu laptopul

Asus Zenbook UX303LB-DQ014P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și beneficiază de tehnologii multitouch și IPS. Imaginile sunt redate la o calitate QHD+ de 3200 x 1800 de pixeli, având o claritate deosebită și o gamă largă de culori. Tehnologia IPS asigură unghiuri de vizualizare extinse, iar alături de finisajul mat al ecranului oferă o experiență de vizionare foarte plăcută.

În ceea ce privește performanța tehnică, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.4 GHz, care poate activa nucleele pentru o putere suplimentară atunci când sistemul este suprasolicitat, ajungând la 3 GHz.  Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 940M. Vei putea astfel să rulezi orice aplicație sau joc, timpii de așteptare fiind reduși, iar multitasking-ul fiind foarte cursiv. Vei putea rula fără probleme jocuri dintre cele mai noi, experiența fiind una atractivă.

Autonomia este extinsă și poate ajunge până la 7 ore, ceea ce se dovedește a fi foarte util în condițiile în care modelul este și ultra portabil, astfel că vei putea să lucrezi fără probleme în afara biroului.

Laptopul vine echipat cu sistemul de operare Windows 8.1 Pro și are o capacitate de stocare de 256 GB SSD.

La nivel multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo Sonic Master ce înglobează tehnologia ICEpower, așa că sunetul are un bass puternic și profund și un echilibru general foarte bun. Vei mai găsi de asemenea o cameră web HD și un cititor de carduri SD/MMC.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim elegant
  • ecran QHD cu multi-touch și IPS
  • performanță foarte bună
  • autonomie extinsă
  • stocare SSD

Contra:

 

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.9
Performanțe - 9.9

9.8

O alegere puternică

Asus Zenbook UX303LB-DQ014P este un laptop puternic, cu un design modern și elegant, ce se va dovedi alegerea perfetă pentru actvitățile de zi cu zi, dar și pentru cele ce presupun o grafică avansată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.