Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H – ultrabook-ul de top

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H este un ultrabook lansat de Asus pentru cei care au nevoie de o performanță la fel de bună precum cea a unui sistem desktop avansat, fără a fi nevoie să transporte o greutate mare la lucru. Modelul este astfel ideal pentru designeri și web developeri, dar și pentru gameri. Are un preț de aproximativ 7000 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un laptop  foarte performant cu un design ultra portabil, fiind ideal pentru lucrul la distanță sau transportul la birou. Modelul este ideal pentru prelucrarea grafică și lucrul în programe și jocuri solicitante din punct de vedere grafic. Prețul este unul pe măsură,  dar investiția își merită banii.

Ultrabook-ul are o calitate premium care se vede încă din prima. Astfel, construcția este metalică și are finisaje dintre cele mai fine. Capacul este prevăzut cu un design în cercuri concentrice, iar interiorul este prevăzut cu o ușoară textură. Laptopul are dimensiunile de 383 x 255 x 206 mm și o greutate de 2.27 kg, fiind extrem de ușor de transportat. TouchPad-ul este foarte generos și oferă un control precis, fiind prevăzut și cu suport pentru gesturi multi-atingere. Tastatura este optimizată pentru viteza de lucru, având tastele plate și apropiate. În același timp, tastatura este iluminată, ceea ce creează un aspect elegant și oferă totodată posibilitatea de a lucra noaptea.

Poze cu ultrabookul

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o calitate superioară, imaginile fiind redate la o calitate UHD de 3840 x 2160 pixeli. Acesta are o diagonală de 15.6 inch și este prevăzut și cu funcții multitouch, oferind posibilitatea de a controla aplicații folosind atingerea.

Performanța este una foarte ridicată, configurația începând cu un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell și o putere de 2.6 GHz care poate face boost până la 3.6 GHz. Dotările atractive continuă cu o placă video NVIDIA GTX 960M și o memorie RAM de 8 GB. Vei putea astfel să rulezi cele mai solicitante programe de prelucrare grafică, cele mai noi jocuri sau să lucrezi într-un multitasking cursiv.

Stocarea se face pe SSD, având la dispoziție 256 GB. Datele vor putea fi astfel accesate mult mai rapid și vor avea un nivel de siguranță mult mai mare, acest lucru datorându-se si ratei de transfer de 1400 MB/s.

Laptopul este livrat cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 gata instalat, fiind pregătit pentru lucru.

La nivel multimedia vei găsi un sunet de calitate superioară, susținut de tehnologia SonicMaster. Acesta este redat cu ajutorul difuzoarelor stereo cu microfon încoporat. De asemenea, mai ai la dispoziție o cameră web HD și un cititor de carduri, însă modelul nu beneficiază de unitate optică.

Autonomia este foarte bună, fiind susținută de o baterie Li Ion cu 6 celule, astfel că vei putea lucra fără grijă timp de mai multe ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra portabil din aluminiu
  • ecran UHD cu imagini foarte detaliate și touch
  • performanță de top, cu procesor Intel Core i7 și placă grafică NVIDIA GTX 960M
  • stocare SSD
  • autonomie mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere portabilă

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ062H este un ultrabook ce se face remarcat atât prin design-ul rafinat, cât și mai ales prin configurația puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.