Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H – ultrabook de ultimă generaţie

Un laptop performant vine şi cu un preţ, însă, de cele mai multe ori, acesta este cel corect, în conformitate cu ceea ce oferă produsul. Aşadar, dacă că doriţi un ultrabook care să poate rula cele mai noi jocuri, dar şi să răspundă în cel mai scurt timp la toate cerinţele, atunci vă puteţi orienta către un model precum Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H, un laptop de calitate premium, cu adevărat unul dintre cele mai bune de pe piaţă. Este unul dintre cele mai bune ultrabook-uri care pot fi cumpărate în acest moment şi, dacă ne uităm la performanţele sale, ne putem da seama că preţul, de aproximativ 6300 lei (verifică preț actualizat), nu este unul prea mare. Oferă proprietarului şansa de a vedea filme la cea mai înaltă calitate, de a se juca, dar poate reprezenta şi o soluţie pentru cei care îşi doresc mobilitate, fiind un model complet, indiferent de necesităţile cumpărătorului.

Un ultrabook se recunoaşte din primul moment, fiind un laptop de dimensiuni mai mici, mai subţire şi mai uşor decât modelele obişnuite. Este şi unul făcut pentru transport, iar acest model se încadrează foarte bine în descriere.

Poze cu laptopul

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are doar 383 x 20.6 – 21.3 x 255 mm şi cântăreşte 2.2 kilograme. Carcasa lui este construită din aluminiu şi din plastic, fiind foarte rezistentă, chiar şi în cazul unor lovituri minore. Şi faţă de alte ultrabook-uri, laptopul are şi tastatura numerică, ceea ce îi sporeşte şi mai mult utilitatea. Are intrări HDMI şi USB 3.0 pe ambele părţi, cameră web HD, dar din păcate îi lipseşte unitatea optică, aşa că nu poate să inscripţioneze sau să citească CD-uri sau DVD-uri.

Ecranul este una din componentele vedetă, acesta fiind cu adevărat unul extrem de performant. În primul rând, oferă cea mai clară imagine de pe piaţă, una Ultra HD şi are şi opţiune de touchscreen. Din punct de vedere al dimensiunilor, acesta este unul clasic, 15.6 inch, însă ecranul LCD oferă o rezoluţie extinsă, de 3840 x 2160 pixeli. Laptopul Asus are şi microfon integrat, dar şi nişte difuzoare foarte bune care redau excelent orice sunet, acesta împreună cu ecranul 4K fiind o pereche excelentă pentru vizionarea filmelor.

Nu doar atât, laptopul este potrivit şi pentru jocuri sau pentru editarea de poze sau filmări, graţie unei configuraţii de top. Are un procesor Intel CoreTM i7 de 2.6 GHz şi patru nuclee, în timp ce memoria RAM este una de 8 GB.

Pentru viteza de procesare, acesta are montat un SSD cu o capacitate de 128 GB, completat cu un HDD imens, de 1 TB. Placa video este şi ea una superioară (Nvidia GeForce GTX 960M de 4 GB), laptopul fiind soluţia completă pentru acţiuni foarte variate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • configuraţie foarte bună,
  • ecran 4K pentru cea mai clară imagine
  • mediul de stocare HDD imens este completat de un SSD

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Conectivitate - 9.5
Performanțe - 9.8

9.7

O alegere puternică

Asus ZenBook Pro UX501JW-FJ061H este un laptop cu o configurație completă, potrivit pentru un businessman, ce vrea ca totul să fie bine pus la punct.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.