Asus XX064D – laptopul cu design aparte

Din păcate pentru cei care își doresc să beneficieze de dispozitive personalizate, acest lucru este destul de dificil, fiind necesar de multe ori să apelezi la stickere. Modelul Asus XX064D demonstrează că poți beneficia de un laptop prin care să te remarci fără a investi apoi în decorarea și personalizarea acestuia. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun, punctul forte principal fiind designul aparte. La partea tehnică se remarcă procesorul Intel Core i3, placa video dedicată și conectivitatea extinsă.

Laptopul atrage pe toate nivelele, fiind potrivit mai ales pentru tineri. Studenții vor aprecia designul portabil care permite transportul ușor între casă și cursuri. În același timp, modelul poate fi folosit atât pentru lucru, cât și pentru distracție, fiind potrivit pentru jocuri, filme etc. Punctul ceva mai slab este reprezentat de autonomia destul de redusă. Acest aspect poate fi depășit prin transportul laptopului alături de încărcător. Per ansamblu, dispozitivul este mai mult decât atractiv.

Designul este disponibil pe galben, fiind unul dintre cele mai deosebite de pe piață. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și are suprafața mată, așa că nu reține amprentele. Suprafața este ușor texturată, oferind o senzație plăcută la atingere. Laptopul are dimensiunile de 382 x 258 x 256 mm și o greutate de 2.3 kg. Prin urmare, laptopul va fi ușor de transportat. Partea interioară este complet neagră. Tastatura este numerică și are tastele ușor de apăsat, oferind o utilizare comodă.

Poze cu laptopul

Asus XX064D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, oferind însă o vizbilitate decentă. Imaginile au o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul configurației se remarcă, în primul rând, procesorul cu două nuclee Intel Core i3. Acesta are o putere de 1.9 GHz și oferă cursivitate în aproape toate activitățile. Procesorul este însoțit de o memorie DDR3 de 4 GB și în mod plăcut de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Vei putea astfel să rulezi chiar și jocuri cu cerințe grafice mai ridicate.

HDD-ul are o capacitate de stocare de 500 GB, un spațiu suficient pentru stocarea de filme, jocuri, muzică etc. Din păcate, nu e disponibilă și o stocare SSD.

La nivel multimedia, laptopul dispune de o cameră web, microfon și difuzoare stereo integrate. Apelurile Skype se desfășoară la o calitate superioară. Cei dragi vor părea astfel mult mai aproape. Sunt disponibile, în același timp, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește comunicațiile, vei găsi 2 port-uri USB 3.0 și câte unul USB 2.0, HDMI și VGA. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, existând și un port pentru rețea. În același timp, te vei putea conecta atât la ecrane mai mari pentru rularea de conținut video, cât și la dispozitive pentru transferul de fișiere. Pentru transferul de fișiere fără cablu este disponibilă tehnologia Bluetooth.

Laptopul are o baterie Li-ion cu 2 celule, având o autonomie destul de redusă și fiind necesar să ai la tine încărcătorul atunci când pleci de acasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design spectaculos,
  • placă video dedicată
  • bluetooth

Contra:

  •  nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8
Performanțe - 8.2

8.2

O alegere accesibilă

Asus XX064D este un laptop cu un design interesant, aparte față de modelele obișnuite, ce se dovedește a fi un device de nădejde pentru activitățile office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

2 comentarii

  1. are baterie detasabila sau incorporata?

  2. Cum pot face wireless-ul sa meargă?? Am instalat driverele de pe CD din pachet plus cele de pe site… Pur și simplu nu îmi vede placa de rețea…. Am w8 pro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.