Asus X751LN-TY066D – laptopul cu experiență de utilizare excelentă

Dacă îți dorești un laptop bun la toate, care să se miște fluid și să îți susțină toate activitățile și să aibă în același timp și un preț bunicel, modelul Asus X751LN-TY066D o să ți se pară mai mult decât atractiv. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat), având astfel un raport calitate-preț foarte bun. Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 90 de lei. Punctele forte ale modelului sunt procesorul performant, experiența de utilizare foarte fluidă, ecranul generos de calitate HD+ și capacitatea mare de stocare. Punctul ceva mai slab este reprezentat de memoria de 4GB, dar trebuie să avem în vedere și faptul că aceasta este media pentru categoria sa de preț.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul acestuia este unul clasic. Carcasa este în totalitate neagră și alcătuită dintr-un plastic de calitate, care, deși nu primește nota 10 pentru eleganță, este destul de rezistent. Designul se remarcă mai ales prin portabilitatea ridicată, modelul măsurând 415 x 30 x 272 mm și având o greutate de doar 2.8 kg care raportată la dimensiuni oferă un rezultat foarte bun. Tastatura este ergonomică și include și partea numerică, astfel încât să ai o viteză mai mare în lucrul cu cifre sau gaming. Touchpad-ul este destul de mare față de cele cu care ne-am obișnuit la modelele din seriile trecute. Acesta este prevăzut cu suport pentru gesturi multi-atingere, oferind un control foarte precis.

Poze cu laptopul Asus X751LN-TY066D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 17.3 inch, fiind foarte mare și oferind o vizibilitate excelentă.  Claritatea imaginilor este HD+, imaginile având o calitate superioară și fiind prin urmare clare și pline de viață. Rezoluția este de 1600 x 900 de pixeli. Filmele și restul conținutului video se vor vedea impecabil.

Dotările tehnice  cuprind un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 1.7 Ghz care poate genera însă o putere suplimentară de până la 2.7 Ghz în cazul în care sistemul de operare este suprasolicitat. Pe partea video întâlnim o placă grafică integrată Intel HD Graphics 4400. Calitatea plăcilor grafice Intel a ajuns la un nivel destul de înalt, oferind experiențe multimedia destul de avansate față de anii precedenți și apropiindu-se de calitatea celor dedicate. Nu în ultimul rând, mai este disponibilă o memorie RAM de 4 GB DDR3. Există un singur slot de memorie. Configurația laptopului Asus X751LN-TY066D este potrivită pentru orice tip de activitate de peste zi și chiar și pentru un gaming la un nivel standard.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 1 TB. La nivel multimedia se remarcă difuzoarele stereo cu tehnologia Sonic Master, o cameră web VGA, un cititor de carduri și o unitate DVD RW.

La nivelul port-urilor întâlnim  3 port-uri USB 3.0 pentru transferul de date, 1 port mini-VGA, 1 port HDMI pentru partea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Pentru transferul rapid de fișiere de pe tabletă sau smarthone este disponibilă și tehnologia Bluetooth.

Autonomia de lucru este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și atinge chiar și 3-4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • placă video dedicată NVIDIA,
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 8.7
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.2

8.5

Bun

Asus X751LN-TY066D este un laptop ce face parte din seria X, ce se impune nu doar printr-un design impecabil, ci și printr-o configurație destul de puternică.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.