Asus X751LB-TY149D – o alegere inspirată

Asus X751LB-TY149D este un laptop mid-level, potrivit pentru activități diferite, de la cele office și multimedia la un gaming decent. Specificațiile sale îți vor asigura fluiditate în acțiuni, dar și eficiență. Laptopul are un preț de aproximativ 2799 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți prinde la reducere, cu un preț extrem de avantajos.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Începând cu designul, îți pot spune că producătorul pune accent pe finisaje, pe materiale, astfel încât produsul finit să te cucerească din prima clipă. Liniile fine indică bun gust și rafinament atunci când facem referire la acest model. Complet negru, laptopul este realizat dintr-un plastic ce pare destul de calitativ, ușor texturat, astfel încât amprentele utilizatorului nu vor brăzda suprafața device-ului după fiecare atingere.

Tastatura ergonomică este de tip chiclet și vine însoțită de blocul numeric, ideal pentru activitățile office. Tastele bine distanțate te vor ajuta să reduci greșelile de tastare, reușind în felul acesta să te concentrezi mai mult pe acțiune și să pierzi mai puțin timp cu corecțiile ulterioare. Laptopul cântărește 2,8 kg, ceea ce înseamnă o greutate medie, adică îl poți muta destul de ușor, însă nu va fi la fel de ușor precum un ultrabook.

Poze cu laptopul

Asus X751LB-TY149D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, laptopul vine echipat cu un procesor Intel Core i3 5500U, un model din ultima generație Intel, cu 2 nuclee, ce funcționează la o frecvență de 2,1 GHz. Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 4 GB DDR3, suficientă pentru caracteristicile acestui model.

Reușește să surprindă în mod plăcut atunci când vine vorba de capacitatea de stocare a datelor, mai precis avem un HDD de 2 TB, ce asigură suficient spațiu pentru poze, fișiere, filmulețe, etc.

Placa video dedicată este un model NVIDIA GeForce 940M de 2 TB, ce se va descurca destul de bine chiar și cu jocurile ce presupun o grafică solicitantă. Important de știut însă este faptul că pentru cei ce își doresc un laptop dedicat gamingului, recomandat ar fi să se orienteze către modele mult mai puternice decât acesta, ce vor implica totodată și alte costuri.

Display-ul LCD LED are o diagonală destul de mare, de 17,3 inch, cu o rezoluție HD+, de 1600 x 900 pixeli, ceea ce implică imagini naturale, cu un contrast puternic, culori vii sau mai bine zis un spectacol de culoare.

La capitolul multimedia avem cam tot ceea ce ne-ar fi necesar: un DVD RW, o cameră WEB, un cititor de carduri și un sistem audio cu două difuzoare stereo și un microfon integrat. Nici în ceea ce privește porturile nu dezamăgește, venind echipat cu: un port HDMI, 3 porturi USB 3.0, VGA, o ieșire audio și bluetooth.

Sistemul de operare preinstalat este Free DOS, ce presupune ca utilizatorul fie să își achiziționeze licență pentru Windows 8.1.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • HDD de 2 GB,
  • rezoluție HD+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 8.6

8.5

O alegere eficientă

Asus X751LB-TY149D este un laptop cu specificații mid-level, pentru activități office și multimedia, dar și pentru un gaming ocazional.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.