Laptop Asus X55C-SO210D

Asus este una din companiile cu rezonanţă puternică în ceea ce priveşte fabricarea laptopurilor. Producătorul taiwanez se poate mândri cu o gamă destul de bogată, ce poate acoperi fiecare categorie de utilizatori, de la cei cu buget restrâns, până la cei mai pretenţioşi.

Astăzi am ales să discutăm despre un laptop acceptabil ca şi preţ, cu funcţii decente, menite să vă ajute în activitatea office desfăşurată şi nu numai. Este vorba despre Asus X55C-SO210D, un laptop cu un preţ de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat), ce vă va încânta atât prin design, cât şi prin caracteristicile sale. Pentru a vă putea desfăşura activitatea mult mai uşor şi mai eficient, puteţi opta pentru un mouse wireless Logitech M175.

Asus X55C-SO210D se bucură de o eleganţă şi un rafinament aparte, ce sunt subliniate de finisajele bine realizate, dar şi de materialele folosite.

Poze cu laptopul Asus X55C-SO210D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior Asus X55C-SO210D vine cu un procesor Intel Pentium Dual Core, 2020M, tactat la 2,4Ghz. Memoria RAM este de 4GB DDR3, iar capacitatea de stocare a datelor este de 500GB, suficient aş spune eu pentru o utilizare normală.

Procesorul este completat de placa video integrată, un chipset Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul în special pentru utilizarea office şi multimedia şi mai puţin pentru jocuri. Display-ul este un LCD LED Non-Glare de 15,6 inch, cu o rezoluţie HD.

Pe partea de multimedia Asus X55C-SO210D vine cu un cititor de carduri,  o cameră WEB de 0,3MP, un DVD RW şi un sistem audio cu două difuzoare integrate, ce utilizează tehnologia SonicMaster. La capitolul porturi, laptopul dispune de o gamă destul de variată: un port USB 3.0, HDMI, microfon, un port USB 2.0 şi VGA.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ accesibil,
  • 4GB DDR3,
  • USB 3.0,
  • HDMI

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop cu caracteristici bune, dar care să nu coste extrem de mult, laptopul Asus X55C-SO210D ar fi o soluţie foarte bună. Raportul calitate-preţ este unul foarte avantajos, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

User Rating: 0.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.