ASUS X555LJ-XX013D – un laptop bun pentru activitatea e zi cu zi, dar și pentru distracție

ASUS X555LJ-XX013D este un laptop cu o configurație excelentă, potrivit pentru atât pentru munca de zi cu zi, cât și pentru distracție. Îl poți găsi în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 2275 lei(verifică preț actualizat), un preț just dacă ne raportăm la specificațiile date. Este bine de știut că laptopul îl poți achiziționa și în rate lunare de 121 lei, în cazul în care nu-ți permiți o asemenea achiziție.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

În ceea ce privește designul, notebook-ul se prezintă extrem de bine, finisaje bine definite, cu o textură concentrică , ce îi adaugă o notă de rafinament. Dispune de o tastatură antistropi, cu taste joase, foarte puțin zgomotoase, potrivite pentru o tastare îndelungată și confortabilă. Blocul numeric este și el prezent în cadru, în ideea de a ușura activitatea de tip office. Cântărește 2,3 kg, ceea ce înseamnă că aveam de-a face cu un laptop portabil, ce ne va însoți atât în cîlîtorii de afaceri, cât și în ședințele prelungite.

Poze cu ASUS X555LJ-XX013D

ASUS X555LJ-XX013D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, notebook-ul este antrenat de un procesor Intel Core i5, 5200U, un model Broadwell(este vorba de un model din generația de procesoare lansată în 2014, o generație ce prin îmbunătățirea performanțelor laptopului, a făcut să crească autonomia sa cu aproximativ 1 h și jumătate). Procesorul funcționează la o frecvență de 2,2 GHz în cazul activităților uzuale și poate ajunge până la 2,7 GHz în cazul activităților solicitante și asta datorită tehnologiei Turbo Boost.

Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 4 GB DDR3, ce poate suferi un upgrade cu ușurință de până la 12 GB, prin simpla înlocuire a plăcuței de RAM. Capacitatea hard disk-ului este de 500 GB. Da, nu impresionează aici, dar nu uita că există și varianta de a urca in cloud fotografii, filmulețe sau alte tipuri de fișiere.

Placa video dedicată, este un chipset NVIDIA GeForce 920M DDR3 de 2 GB, ce recomandă utilizarea laptopului atât pentru activitățile office și multimedia, cât și pentru distracție și relaxare. Vei putea testa jocuri cu o grafică avansată, ce te vor deconecta de la realitate.

Display-ul are o diagonală de 15,6 inch, cu o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Este un ecran Glare(strălucitor) ce împierdică utilizarea laptopului la exterior, atunci când bate soarele puternic, și asta deoarece se reflectă lumina și practic nu mai poți vedea nimic.

La capitolul conectivitate, laptopul dispune de un DVD RW, o cameră WEB, un cititor de carduri SD, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0(pentru un transfer de date rapid) și bluetooth.

Sunetul este clar și precis. Difuzoarele încorporate sunt susținute de tehnologia SonicMaster, ce îți asigură un sunet omnidirecțional și puternic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.8
Performanțe - 8.8

8.9

O alegere eficientă

ASUS X555LJ-XX013D este un laptop cu o configurație puternică, pe care îl poți utiliza atât pentru muncă, cât și pentru distracție și clipe de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 4.28 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.