Asus X555LD-XX145D – laptopul cu personalitate

Laptopul Asus X555LD-XX145D iese din tipare datorită unui design atractiv și dotărilor performante care îl fac potrivit pentru orice tip de utilizare, indiferent dacă este vorba de activități de rutină precum navigarea pe internet, activități multimedia, muncă sau gaming. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizat). Laptopul are un raport calitate-preț foarte bun. Modelul se remarcă prin placa grafică dedicată NVIDIA, procesorul Intel și ecranul HD de tip glare. Așadar, dacă îți dorești un laptop cu personalitate care să îți permită să desfășori toate activitățile de care ai nevoie peste zi, la fel ca un PC, acest laptop este unul care își merită investiția.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul laptopului atrage prin culoare și prin aspectul slim. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, iar modelul este disponibil pe roșu. La o primă impresie, carcasa pare alcătuită chiar din aluminiu, dar nu este așa. Laptopul are dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm și o greutate de 2.3 kg, fiind ușor de transportat. Tastatura este neagră și oferă un contrast foarte plăcut față de carcasă. Tastatura este numerică, fiind astfel potrivită atât pentru cei care lucrează cu cifre, cât și pentru cei care sunt pasionați de gaming.

Poze cu laptopul Asus X555LD-XX145D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un display LED de tip glare cu diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Vizibilitatea este foarte bună din diferite unghiuri, iar imaginile au o calitate superioară, având culori strălucitoare și un contrast ridicat. Filmele, jocurile sau conținutul de orice tip vor părea foarte atractive.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i3 cu o putere de 1.7 Ghz și un procesor grafic Intel HD Graphics 4400 integrat. Pentru a completa dotările performante, laptopul mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Prin urmare, Asus X555LD-XX145D este potrivit atât pentru lucru, cât și pentru distracție sau activități de rutină. În același timp, este de remarcat faptul că laptopul permite un multitasking ridicat.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB. HDD-ul are o viteză de rotație de 5400 rpm și este suficient de generos pentru a se găsi loc pentru o cantiate mare de date.

La nivel multimedia, laptopul dispune de un sistem audio asigurat de tehnologia Sonic Master, ceea ce înseamnă un sunet fin, echilibrat. Laptopul mai beneficiază de o cameră Web VGA și are microfon încorporat, fiind posibile convorbirile Skype.

Device-ul dispune de o unitate DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modele SD, SDHC și SDXC. La nivelul conectivității se mai remarcă 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer ridicată și câte un port USB 2.0, HDMI și VGA. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, existând un port special pentru rețea. Laptopul are și tehnologie Bluetooth, putând astfel comunica ușor cu dispozitive precum imprimantele, smartphone-urile sau tabletele.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion de 2 celule, ceea ce presupune să fiți precauți și să aveți încărcătorul mai tot timpul la voi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • USB 3.0,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Atunci când îți dorești un design elegant și specificați medii de la un laptop, nu ar fi rău să arunci un ochi pente modelul Asus X555LD-XX145D, ce te va surprinde în mod plăcut.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.