Asus X555LD-XX138D – laptopul cu performanță bună

Dacă vrei să investești într-un laptop decent, care să poată înlocui un sistem desktop și să îți permită să rulezi orice tip de program, atunci modelul Asus X555LD-XX138D este unul potrivit pentru tine. Asus este unul dintre producătorii cu cele mai bune rezultate în ceea ce privește durabilitatea, așa că vei câștiga un partener pe termen lung pentru lucru sau activități multimedia. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2599 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 88 de lei. Modelul este potrivit pentru persoanele care își doresc un dispozitiv de încredere pentru realizarea activităților de peste zi, indiferent dacă este vorba de lucru sau distracție. Punctele forte ale laptopului sunt procesorul puternic, placa video dedicată, port-urile numeroase și designul atractiv. Punctele ceva mai slabe sunt reprezentate de memoria RAM de doar 4 GB și autonomia destul de redusă.  Per ansamblu însă raportul calitate-preț este unul destul de bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul se remarcă printr-un profil cu 5% mai subțire decât cele din seriile trecute. Laptopul este foarte atractiv, având un aspect elegant și prietenos. Carcasa este disponibilă într-o combinație de argintiu și negru. Capacul este mat și texturat, așa că nu va păstra amprentele. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Vei beneficia este de o experiență de gaming dinamică. Touchpad-ul este prevăzut cu tehnologia Smart Gesture și oferă un control foarte bun. Dimensiunile laptopului sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.3 kg. Avem de-a face prin urmare cu un model portabil, pe care îl vei putea transporta cu ușurință între casă și birou sau cursuri.

Poze cu laptopul Asus X555LD-XX138D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este LED și are o diagonală de 15.6 inch, fiind destul de mare. Imaginile au o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli, având calitate HD. Conținutul video de orice tip se va vedea foarte bine pe ecranul generos.

Trecând la performanță, este de remarcat în primul rând un procesor cu două nuclee Intel Core i7 cu arhitectură Haswell. Acesta este cel mai performant în momentul actual, oferind o fluiditate ridicată în multitasking. Asus X555LD-XX138D mai dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR3 și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Din păcate există un singur slot de memorie. Experiența generală de utilizare este totuși una bună în orice tip de activitate.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 500 GB. La nivel multimedia se remarcă sunetul clar și puternic asigurat de tehnologia Sonic Master. Mai sunt disponibile o cameră web HD și un cititor de carduri. Există și o unitate DVD RW.

În ceea ce privește conectivitatea, pe părțile laterale ale laptopului vei găsi toate port-urile de care ai nevoie. Există astfel 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer ridicată, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Pentru transferul rapid de date fără cablu vei putea folosi și tehnologia Bluetooth 4.0.

Autonomia nu este punctul forte al modelului, acesta folosind o baterie Li Ion cu 2 celule. Va trebui astfel să te asiguri că ai la tine încărcătorul atunci când pleci de acasă. Bateria te va ține 2-3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • placă video dedicată NVIDIA,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD,
  • capacitatea Hard Disk-ului putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X555LD-XX138D este un laptop suficient de puternic pentru activități mai solicitante, pe care îl vei găsi la un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.