Asus X555LD-XX137D – laptopul care îți ține companie peste zi

Laptopurile sunt dispozitive compacte care se dovedesc utile atunci când ai nevoie să te deplasezi, dar și atunci când ai la dispoziție un spațiu mai mic pe birou și nu vrei să îl ocupi cu un PC clasic. Asus X555LD-XX137D este un laptop potrivit pentru orice tip de activitate, îndeplinindu-ți toate cerințele de pe parcursul zilei. Astfel, de dimineață poți verifica e-mail-ul, paginile de social media și naviga pe internet, apoi poți lua laptopul cu tine la muncă sau la cursuri, iar seara poți urmări un film sau te poți juca. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun. Sunt de remarcat placa grafică dedicată, procesorul decent și ecranul HD. Din păcate, laptopul are o baterie ceva mai slabă, fiind nevoie ca atunci când pleci cu el de acasă să te asiguri că iei și încărcătorul. Așadar, laptopul reprezintă o alegere bună pentru persoanele care vor un model standard de calitate, potrivit pentru desfășurarea activităților de rutină și chiar și pentru gaming.

Modelul Asus mai poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul laptopului este elegant, fiind alcătuit dintr-o combinație atractivă de negru și argintiu. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Este de remarcat faptul că laptopul are un aspect mat și texturat, fiind evitată astfel păstrarea urmelor de degete. Laptopul are dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm și o greutate de 2.3 kg, ocupând astfel puțin loc și fiind ușor de transportat. Tastatura este neagră, arătând foarte bine în contrast cu restul carcasei. Este de remarcat faptul că tastatura este numerică, așa că se dovedește utilă dacă lucrezi cu cifre sau îți place să te joci.

Poze cu laptopul Asus X555LD-XX137D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un ecran destul de generos, cu o diagonală de 15.6 inch. Ecranul este de tip glare, așa că vizibilitatea este bună, iar unghiurile de vizualizare sunt mari. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, oferind astfel imagini de calitate, în culori strălucitoare.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i3 cu o putere de 1.7 Ghz. Laptopul mai are integrat un procesor grafic Intel HD Graphics 4400. Este de remarcat faptul că laptopul a fost dotat cu o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 820M. Prin urmare, laptopul face față și unui gaming la nivel standard. Laptopul are o memorie DDR3 de 4 GB și o capacitate de stocare de 500 GB. Dotările susțin, astfel, utilizarea laptopului pentru diferite activități.

La nivel multimedia, Asus X555LD-XX137D dispune de o cameră Web VGA și are microfon și difuzoare integrate, așa că vei putea păstra legătura cu prietenii pe Skype sau să porți convorbiri pentru serviciu. Sunetul este asigurat de tehnologia SonicMaster, ceea ce s-ar traduce prin claritate și putere.

Laptopul dispune de o unitate de citire și scriere DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modele SD, SDHC și SDXC.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul are 2 port-uri USB 3.0 și câte un port USB 2.0, HDMI și VGA. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Dispozitivul poate comunica și prin tehnologia Bluetooth 4.0.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • USB 3.0,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X555LD-XX137D este un laptop cu o configurație medie, dar și cu un preț destul de decent, potrivit unui utilizator ce își dorește un laptop să se descurce destul de bine în orice domeniu.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.