Asus X555LD-XX063D – laptopul cu performanță accesibilă

În momentul actual poți găsi laptopuri de calitate superioară la un preț sub 2000 de lei, ceea ce înseamnă că îți poți îndrepta atenția spre un dispozitiv care să te însoțească pe parcursul zilei sau să îți ofere o experiență multimedia optimă pentru acasă. Asus X555LD-XX063D este un astfel de model foarte atractiv, care merită toată atenția. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1849 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive din categoria sa. Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 63 de lei. Laptopul este potrivit pentru cei care își doresc un dispozitiv pe care să îl poată purta cu ușurință la birou sau la cursuri și care să ofere în același timp suport pentru desfășurarea activităților de rutină de acasă mai comod. Configurația sa este una foarte atractivă pentru acest preț, incluzând un procesor Intel performant, o placă video dedicată NVIDIA și un ecran decent. În plus, designul este unul foarte atractiv, posibilitățile de conectare sunt variate, iar autonomia este bună.

LAptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul acestuia se remarcă în primul rând prin faptul că este disponibil pe alb, lucru mai rar întâlnit în cazul laptopurilor. Apoi, profilul este unul foarte subțire, iar portabilitatea este ridicată. Dimensiunile sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea este de 2.3 kg. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are un aspect foarte elegant. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Touchpad-ul este destul de mare și oferă un control foarte precis datorită sistemului multi-point.

Poze cu laptopul Asus X555LD-XX063D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate bună. Imaginile au o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli, având calitate HD. Paginile web, filmele și restul conținutului video se vor vedea foarte bine, imaginile fiind clare și în culori vii.

La partea tehnică întâlnim un procesor Intel Core i3 de 1.9 Ghz. Acesta susține un multitasking fluid și oferă posibilitatea rulării cursive a oricărui tip de program. Performanța este completată de o memorie RAM de 4 GB DDR3 și de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M care oferă o experiență multimedia impresionantă. Vei putea să rulezi fără probleme chiar și jocuri, putând astfel să folosești laptopul pentru orice activitate. Capacitatea de stocare pe HDD este de 500 GB.

La nivel multimedia Asus X555LD-XX063D este dotat cu un sistem audio la baza căruia se află difuzoare stereo dotate cu tehnologia Sonic Master. Mai sunt disponibile o cameră web HD și un cititor de carduri. Există și o unitate DVD RW.

Pe părțile laterale ale laptopului vei găsi port-uri de toate tipurile. Există astfel 2 port-uri USB 3.0 și 1 port USB 2.0 pentru transferul de date, 1 port HDMI și 1 port VGA pentru partea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Pentru a transfera rapid fișiere de pe tabletă sau smartphone fără a mai nevoie de cablu vei putea folosi tehnologia Bluetooth 4.0.

Autonomia este asigurată de o baterie de tip Li Ion cu 4 celule și atinge 3-4 ore, fiind una medie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell
  • placă video dedicată NVIDIA,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD,
  • capacitatea Hard Disk-ului putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X555LD-XX063D este un laptop ce te cucerește în primul rând prin aspectul său elegant, iar mai apoi printr-o configurație decentă.

User Rating: 4.21 ( 2 votes)

3 comentarii

  1. Am o problema la acest model cu tasta FN. Sta in functia de activ tot timpul, ca si cum l-as tine apasat. Trebuie constant sa o dezactivez din blocaj prin apasare FN + F11, altfel nu pot folosii sagetile, tastele 1, c, v si spatiu. Cunoasteti problema? Aveti vreo solutie?

  2. Acest model are bateria incorporata? Nu găsesc deloc informatii despre acest subiect…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.