Asus X555LD-XX062D – laptopul performant ergonomic

Laptopul Asus X555LD-XX062D este un model care se remarcă printr-un design compact, practic și atractiv și în același timp, printr-un procesor competitiv și o placă video dedicată. Laptopul reprezintă astfel o alegere bună atât pentru lucru, cât și pentru distracție. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat).Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep din jurul sumei de 65 de lei. Laptopul  reprezintă o bună alegere pentru persoanele care își doresc un dispozitiv de calitate care să permită desfășurarea tuturor activităților de rutină sau de divertisment și care să poată fi ușor de transportat pe parcursul zilei. Punctele forte ale laptopului sunt procesorul Intel i3 și placa video dedicată.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este unul slim, modelul fiind cu 5% mai subțire decât cele din seria anterioară. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, cu capacul și zona de sprijin pentru mâini acoperite de un strat mat și texturat care să nu păstreze amprentele. Laptopul este disponibil într-o combinație atractivă de argintiu și negru. Dimensiunile laptopului sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.3 kg. Tastatura este neagră și oferă un contrast foarte plăcut față de carcasă. Tastatura este numerică și are și partea numerică inclusă, fiind utilă pentru cei care desfășoară activități de office sau gaming. Touchpad-ul este prevăzut cu tehnologia Smart Gesture, fiind foarte precis și rapid.

Poze cu laptopul Asus X555LD-XX062D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul reprezintă un aspect imporant pentru laptopuri, calitatea acestuia reprezentând un argument solid de achiziție. În cazul de față, ecranul este de tip LED și Glare și are o diagonală de 15.6 inch.  Ecranul are rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli care permite redarea calitativă a imaginilor.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i3 cu o putere de 1.9 Ghz. Acesta permite lucrul în multitasking la un nivel înalt. Laptopul mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M. Caracteristile tehnice permit laptopului desfășurarea unui spectru larg de activități, inclusiv a unora mai solicitante din punct de vedere al performanței.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând astfel suficient spațiu pentru filme, muzică, programe, jocuri etc.

La nivel multimedia, Asus X555LD-XX062D dispune de un sistem audio asigurat de tehnologia Sonic Master. Aceasta permite redarea unui sunet omnidirecțional de calitate. Totodată acesta mai beneficiază de o cameră Web VGA și are microfon încorporat, făcând astfel posibile convorbirile pe Skype.

Modelul Asus dispune de o unitate DVD RW și cititor de carduri SD care suportă modele SD, SDHC și SDXC. La nivelul conectivității device-ul mai beneficiază de 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer ridicată și câte un port USB 2.0, HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth, putându-se astfel conecta ușor la alte dispozitive pentru un transfer rapid de date.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion de 4 celule. La un nivel de utilizare standard acesta rezistă până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3 Haswell,
  • palcă video dedicată,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X555LD-XX062D este un device cu specificații medii, potrivit pentru o utilizare decentă, atât în ceea ce privește partea de office și multimedia, cât și în ceea ce privește gamingul.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.