ASUS X555LB-XX026T – un laptop puternic

ASUS X555LB-XX026T este un laptop cu o configurație puternică, potrivit pentru o utilizare intensă. Astfel că, dacă ești pe punctul de a-ți deschide un business și ai nevoie de un laptop care să îți susțină activitatea, cu siguranță ar fi indicat să îți arunci o privire peste acest model. Are toate calitățile pentru un start de succes. Poate fi găsit în magazine, la un preț de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere calitățile sale. Dacă totuși ți-l dorești, dar prețul lui este peste măsura puterilor tale, nu uita că există și varianta ratelor lunare, ce ajung la 189 lei.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un laptop foarte elegant și modern, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul taiwanez. Carcasa este complet neagră, texturată cu un model concentric, ce evidențiază logo-ul producătorului.

De îndată ce îi ridici carcasa, te întâmpină la interior o tastatură ergonomică, potrivită pentru o utilizare îndelungată. Blocul numeric este și el prezent pentru a ușura activitățile office. Laptopul are dimensiunile 382 x 25.8 x 256 mm și cântărește 2,3 kg, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un laptop ușor de transportat(recunosc mi-ar fi plăcut să cântărească la jumătate).

Poze cu ASUS X555LB-XX026T

ASUS X555LB-XX026T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bun dacă designul laptopului ne-a cucerit, atunci să vedem dacă ne convinge și partea tehnică. La interior, laptopul ascunde un procesor Intel Core i7, 5500U, un model Broadwell, construit pe arhitectura de 14 nm, ce funcționează la o frecvență de 2,4 GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, aceasta poate ajunge până la 3.0 GHz la nevoie. Procesorul grafic integrat, este un model Intel HD Graphics 5500, folosit pentru activitățile uzuale.

Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 4 GB DDR3, însă aceasta poate fi upgradată până la 16 GB, în cazul în care ar fi nevoie de mai mult. Capacitatea de stocare a datelor este de 1 TB și asigură spațiu suficient pentru a stoca atât poze, cât și filmări sau alte documente.

Laptopul Asus vine echipat cu o placă video dedicată, un model NVIDIA GeForce 940M, de 2 GB DDR3, ce promite să facă față unui gaming ocazional, dar și programelor ce presupun o grafică avansată.

Display-ul este un model Glare(lucios), de 15,6 inch, ce are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Îți asigură imagini naturale, cu un contrast bun și culori vii.

La capitolul porturi și multimedia, laptopul stă foarte bine, dispune de o gamă variată și destul de bogată: DVD RW, cameră WEB, cititor de carduri SD, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA, o ieșire audio și bluetooth. Sistemul audio SonicMaster, ce încorporează două difuzoare stereo este responsabil de un sunet clar, precis și bogat. Având în vedere că laptopul face parte din Seria X, acesta vine echipat cu o sonorizare puternică, omnidirecțională. Muzica va căpăta o nouă formă pe acest laptop.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Broadwell,
  • HDD 1 TB
  • placă video dedicată,
  • Windows 10

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.5

9.5

O alegere puternică

ASUS X555LB-XX026T este un laptop cu specificații puternice, care îl fac potrivit pentru activități solicitante, dar și pentru clipe de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.