Asus X555LB-XX026D – tehnologia la îndemâna ta

Viteza cu care se desfăşoară lucrurile şi mai ales viteza cu care evoluează tehnologia ne face să fim cât mai conectaţi la acest aspect şi să fim nevoiţi să ţinem pasul cu ea. Acest lucru este adevărat în materie de aparatură electrocasnică, electronică dar, mai ales, în materie de IT. Indiferent de motivul pentru care doreşti să achizitionezi un produs IT de ultimă generaţie, fie că este pentru serviciu, fie că este pentru petrecerea timpului liber şi desfăşurarea unor activităţi de relaxare, soluţia perfectă este materializată prin laptopul Asus X555LB-XX026D. Având în vedere că vorbim despre un device de generaţie nouă, atât din punct de vedere al caracteristicilor, cât şi a funcţiilor, preţul de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizatpoate fi, la prima vedere, puţin cam mare, dar o analiză în amănunt ne garantează că raportul preţ/calitate este unul foarte bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

După cum am precizat şi în introducere, acest laptop se pliază oricărei persoane şi oricărui stil de viaţă de la unul liber fără program strict până la unul destul de aglomerat. Proiectat în acest sens are, în plus, şi o notă de rafinament şi de eleganţă dată de aspectul metalic, de textura exterioara cu cercuri concentrice şi a unui profil cu o grosime mai redusă cu până la 5%. Aspectul nu se rezumă doar la aceste lucruri, ci mai presupune şi existenţa unei tastaturi internaţionale, a unei tastaturi numerice şi a unui touchPad cu suport pentru gesturi multiple, dotări care ajută ca acest aparat să poată fi folosit cu uşurinţă în orice aplicaţie.

Poze cu laptopul

Asus X555LB-XX026D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunea de 38.2 x 2.58 x 25.6 cm şi display-ul cu diagonala de 15.6 inch vin să completeze designul util al acestuia iar trecerea de la aspect la performanţă o avem prin intermediul porturilor vizibile de la exterior. Găsim, aşadar, un port HDMI, o ieşire audio, un port RJ-45 şi trei porturi USB, unul fiind 2.0 şi două porturi fiind 3.0, ceea ce este un avantaj major, întrucât un port USB 3.0 asigură o viteză a transferului de date cu până de 10 ori mai mare decât la un port USB 2.0.

Întreaga funcţionare a aparatului se bazează pe existenţa unui procesor extrem de performant şi anume un Intel Core i7 5500U cu două nuclee şi o tehnologie de 14 nm. Frecvenţa de lucru a acestuia este una iniţială de 2400 MHz dar, dacă se întâmplă ca aplicaţiile care rulează să solicite o frecvenţă de lucru mai mare, acest procesor are capacitatea de a accelera până la frecvenţa de lucru de 3000 MHz datorită tehnologiei TurboBoost.

Indiferent dacă foloseşti acest device pentru serviciu sau pentru jocuri, funcţionarea şi utilizarea sa este una fiabilă datorită prezenţei şi a unei memorii RAM de 4 GB DDR3 care se poate extinde până la 8 GB având un slot liber dar şi a unei plăci video dedicată de 2 GB NVIDIA GeForce 940M, cu ajutorul căreia te poţi bucura de ultimele noutăţi în materie de jocuri sau aplicaţii. Poţi face acest lucru atât acasă cât şi în plimbări sau călătorii, iar capacitatea hardului de 1 TB îţi dă posibilitatea să ai la îndemână în permanenţă şi filmele, muzica sau serialele preferate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitatea mare a hardului
  • existenţa unei plăci video dedicate de 2 GB
  • procesorul de ultimă generaţie

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.6

9.5

O alegere puternică

Asus X555LB-XX026D este un laptop cu un procesor extrem de puternic, un procesor de ultimă generație, ideal pentru aplicațiile solicitante, dar și pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.