Asus X555LB-XX025D – laptopul accesibil bun la toate

Dacă îți dorești un laptop care să îți permită să lucrezi în programe de prelucrare grafică și un gaming bunicel fără să investești o sumă mare, modelul Asus X555LB-XX025D este una dintre cele mai atractive soluții. Poate fi găsit în magazine la prețul de 2609 lei (verifică preț actualizat), fiind un laptop ce beneficiază de una dintre cele mai performante configurații pentru nivelul său de preț. Modelul este potrivit pentru orice tip de activitate, având capacitatea de a se adapta diferitelor sarcini. Procesorul Intel performant oferă un randament foarte bun, iar placa video dedicată este mai mult decât binevenită pentru acest nivel de preț. Designul are o portabilitate ridicată, modelul fiind ușor de transportat și utilizat în călătorii, pentru prezentări etc.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Acesta lasă o impresie bună încă de la nivelul designului, având o construcție solidă, care inspiră calitatea, în ciuda faptului că este alcătuit din plastic. Capacul este prevăzut cu un design cu cercuri concentrice și este acoperit cu o textură fină care ține amprentele la distanță. Laptopul este alcătuit într-o combinație de argintiu și negru și este subțire, având dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm. Tastatura include și blocul numeric din partea dreaptă, acesta fiind util pentru calcul sau lucrul în diverse programe sau jocuri. Tastatura este de tip chiclet și are tastele foarte plate și apropiate, oferind o viteză foarte bună de scris. Per ansamblu, laptopul arată foarte bine, atât la interior, cât și la exterior.

Poze cu laptopul

Asus X555LB-XX025D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul simplu, având diagonala de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt totuși foarte atractive.

La nivelul configurației tehnice vei găsi în primul rând un procesor Intel Core i5 cu o putere de 2.2 GHz, ce poate face boost până la 2.7 GHz. Acesta oferă o experiență de utilizare foarte comodă și rapidă, cu timpi reduși de așteptare și un multitasking eficient. Dotările sunt completate de o memorie RAM de 4 GB cu capacitatea de extindere până la 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 940M. Prin urmare, configurația oferă posibilitatea desfășurării unor sarcini complexe, făcând față unei serii de jocuri și lucrului intens.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, iar stocarea se face pe o unitate simplă HDD, astfel că spațiul este suficient pentru păstrarea jocurilor, filmelor, programelor etc.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio foarte bun, cu difuzoare SonicMaster. Acesta redă un sunet clar și bogat la un volum bun, reușind să umple camera în care te afli. Laptopul mai beneficiază de o cameră web VGA, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 2 celule care oferă o autonomie de până la 3 ore. Randamentul putea fi mai bun, dar având în vedere nivelul de preț și performanța generală foarte bună, acest lucru poate fi trecut cu vederea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design de calitate
  • performanță echilibrată, susținută de un procesor Intel Core i5
  • sunet de calitate superioară

Contra:

  • lipsa unei unități SSD
  • autonomia redusă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.9

8.9

O alegere eficientă

Asus X555LB-XX025D este un laptop cu o configurație destul de puternică, ce face față unei activități zilnice destul de solicictantă.

Vezi detalii
User Rating: 3.47 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.