Asus X555LA-XX1160D – laptopul business elegant

Asus X555LA-XX1160D este un laptop cu un design foarte atractiv, finisajele sale oferind un aspect profesional și sugerând o performanță foarte bună. Putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), laptopul este un model cu performanță mid-range, potrivit pentru realizarea activităților de peste zi. Acesta este util atât pentru divertisment, cât și pentru lucru, remarcându-se printr-o portabilitate ridicată care îl face ușor de transportat peste zi. Designul său este unul foarte atractiv, având un profil subțire și finisaje elegante. Așadar, laptopul este potrivit pentru utilizatori de toate vârstele, aspectul său business și configurația recomandându-l însă mai ales pentru afaceriști și cei care doresc să beneficieze de performanța unui astfel de dispozitiv oriunde merg.

Modelul are astfel un design în două culori, contrastul dintre griul închis de pe capac și argintiul din interior fiind unul foarte plăcut vizual. Capacul și zona de sprijin pentru mâini sunt mate, așa că nu vor reține amprentele, în același timp capacul fiind prevăzut cu o ușoară textură și un design cu cercuri concentrice. Modelul este prevăzut cu un touchpad de mari dimensiuni care oferă un control excelent și o tastatură ergonomică, iar tastele sunt rotunjite și compacte, susținând o viteză bună de scriere. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm, laptopul fiind în același timp ușor, cu o greutate de 2.3 kg, ceea ce duce la o portabilitate foarte ridicată.

Poze cu laptopul

Asus X555LA-XX1160D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o calitate HD, imaginile fiind redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli și în culori foarte atractive, ceea ce înseamnă că orice conținut se va vedea astfel foarte bine.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i3 cu o putere de 2 GHz și un procesor grafic Intel HD Graphics 5500 integrat. Prin funcția Instant On, laptopul se va trezi din modul Sleep în doar 3 secunde. Memoria RAM este de 4 GB, așa că, per ansamblu, experiența de utilizare va fi foarte cursivă, iar multitaskingul va fi bun, putând desfășura fără probleme toate activitățile de peste zi, indiferent dacă este vorba de divertisment sau lucru.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând loc suficient pentru programe, documente, jocuri, filme etc.

La nivel multimedia vei găsi un sunet de calitate redat prin difuzoare stereo dotate cu tehnologia SonicMaster, acestea oferind un sunet omnidirecțional care se aude foarte bine. Modelul mai dispune de o cameră web VGA pentru apeluri video pe Skype, o unitate DVD-RW și un cititor de carduri.

Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless, iar tehnologia Bluetooth 4.0 te va ajuta să transferi mult mai ușor fișiere pe smartphone sau tabletă.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-ion cu 2 celule și va face față unei utilizări standard, autonomia fiind de 3-4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și portabil
  • performanță generală bună
  • sunet de calitate

Contra:

 

  • autonomie redusă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 8.2

8.3

O alegere bună

Asus X555LA-XX1160D este un laptop ce se recomandă prin design, dar și printr-un raport calitate-preț destul de avantajos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.