Asus X555LA-XX092D – laptopul cu procesor Intel Core i5

Dacă îți dorești un laptop potrivit atât pentru activitățile de zi cu zi, muncă, dar și distracție, modelul Asus X555LA-XX092D merită toată atenția ta. Cu un procesor bun, un ecran HD și un design slim, laptopul te va însoți pe întreg parcursul zilei cu succes. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat). Laptopul are un raport calitate-preț foarte bun, beneficiind de dotări performante care îl fac potrivit pentru orice tip de activitate.

Designul laptopului este elegant și atractiv, remarcându-se printr-un aspect slim și calitatea materialelor din care este alcătuit. Astfel, carcasa este disponibilă într-o combinație inspirată de argintiu și negru și este alcătuită dintr-un plastic de foarte mare calitate care nu păstrează urmele de degete. Acest lucru este posibil datorită stratului mat și texturat de pe capac și zona de sprijin pentru mâini. Tastatura este internațională și completă, având și partea numerică. Touchpad-ul are dimensiuni mari și este foarte precis datorită tehnologiei Smart Gesture. Laptopul are dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm și o greutate de doar 2.3 kg.

Poze cu laptopul Asus X555LA-XX092D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul laptopului are o diagonală de 15.6 inch și este de tip glare, oferind unghiuri foarte bune de vizibilitate. Display-ul are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli și asigură redarea unor imagini de calitate, cu un contrast ridicat. Filmele, fotografiile și jocurile se vor vedea foarte bine.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu o putere de 1.7 Ghz. Datorită tehnologiei Intel Turbo Boost 2.0, laptopul va activa automat nucleele aflate pe procesor și le va cere să ruleze la o frecvență superioară, redirecționând puterea pentru a se obține o performanță mai bună. Astfel, de fiecare dată când sistemul de operare va avea nevoie, i se va oferi mai multă putere, procesorul ajungând să ruleze la 2.7 Ghz.

În plus, funcția Instant ON trezește laptopul din modul Sleep în doar două secunde. Laptopul dispune de o memorie DDR3 de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4000. Laptopul oferă, astfel, toate dotările necesare unei experiențe multimedia de calitate și pentru un multitasking eficient.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând astfel suficient spațiu pe HDD pentru jocuri, filme, fișiere video și audio în diferite formate, programe etc. La nivel multimedia, laptopul are o cameră Web VGA și microfon integrat, oferind astfel posibilitatea de a purta convorbiri video pe Skype. Sunetul este asigurat prin tehnologia SonicMaster.

Asus X555LA-XX092D dispune de o unitate de citire și scriere DVD-RW și un cititor de carduri care suportă modele SD, SDXC și SDHC.

La nivelul conectivității, laptopul mai dispune de 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer de 10 ori mai mare, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port VGA. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau cablu, existând un port RJ-45 pentru rețea. Laptopul se poate conecta la alte dispozitive și prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion de 4 celule care oferă o autonomie de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5,
  • USB 3.0,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X555LA-XX092D este un laptop cu o configurație foarte puternică, ideal pentru cei ce lucrează cu programe solicitante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.