Asus X555LA-XX060D – laptopul cu procesor Intel Core i3

Asus este un producător taiwanez de laptopuri, renumit pentru calitatea produselor sale. De altfel, producătorul se află în top 3 la nivel mondial pe piața de laptopuri și este recunoscut ca oferind cele mai bune plăci de bază. Dacă îți dorești un laptop de calitate la preț bun, care să îți permită să îți desfășori activitățile zilnice și chiar și gaming la un nivel standard, modelul Asus X555LA-XX060D o să îți atragă atenția. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva de la 58 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun, laptopul fiind potrivit pentru desfășurarea unui spectru larg de activități.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Punctele sale forte sunt ecranul HD, procesorul Intel Core i3 și conectivitatea extinsă. Procesorul va face față chiar și unor jocuri standard, fără cerințe prea mari. Punctul slab al laptopului este autonomia destul de scăzută datorată bateriei de doar 2 celule. În general însă, laptopul oferă niște dotări bune, așa că vei putea să îți rezolvi de fiecare dată problemele de la lucru sau proiectele de la școală cu ajutorul lui și vei putea rula chiar și jocuri.

Designul laptopului este elegant și se remarcă prin faptul că este ergonomic. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate pe argintiu și negru. Plasticul de pe capac și din zona de sprijin pentru mâini este mat și texturat, așa că nu reține urmele de degete. Laptopul are dimensiunile de 382 x 25.8 x 256 mm și o greutate de 2.3 kg. Prin urmare, laptopul va fi ușor de transportat. Tastatura este numerică și are tastele ușor de apăsat, oferind o utilizare comodă.

Poze cu laptopul Asus X555LA-XX060D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un ecran LED cu diagonala de 15.6 inch și este de tip glare, oferind o vizibilitate foarte bună. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, redând imagini de calitate, în culori vibrante. Filmele și conținutul de pe laptop se vor vedea foarte bine.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Core i3 cu o putere de 1.7 Ghz și un procesor grafic Intel HD Graphics 4400 integrat. Acestora le-au fost asociate o memorie DDR3 de 4 GB și un HDD cu o capacitate de stocare de 500 GB. Prin urmare, laptopul permite rularea diferitelor programe și realizarea activităților de lucru sau de distracție. Spațiul de pe HDD este suficient pentru stocarea de filme, jocuri, programe, fișiere etc.

La nivel multimedia, Asus X555LA-XX060D dispune de o cameră Web VGA, microfon și difuzoare integrate, fiind astfel posibile convorbirile pe Skype. La baza sunetului se află tehnologia SonicMaster.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul are o unitate DVD RW și un cititor de carduri, pe lângă 2 port-uri USB 3.0 și câte unul USB 2.0, HDMI și VGA. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, existând și un port pentru rețea. Dispozitivul se poate conecta la alte dispozitive și prin tehnologia Bluetooth 4.0.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • USB 3.0,
  • portabil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Display
Conectivitate
Performanțe

Asus X555LA-XX060D este un dispozitiv accesibil ca și preț, cu un procesor din generația Haswell, ce se va descurca chiar și în cazul activităților solicitante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.