Asus X552WE-SX035D – laptopul quad-core AMD

Pentru cei care preferă configurațiile AMD și își doresc un laptop accesibil, modelul Asus X552WE-SX035D reprezintă o opțiune atractivă. Poate fi găsit în magazine la prețul de 1899 lei(verifică preț actualizat), fiind un laptop simplu, potrivit pentru un utilizator interesat de un dispozitiv accesibil care să ofere posibilitatea desfășurării activităților standard de zi cu zi. Modelul este dotat cu toate dotările esențiale și se mișcă bine în sarcini de complexitate mică și medie, fiind potrivit atât pentru studenți, cât și pentru cei care lucrează la birou sau cei care vor să aibă un sistem de calcul acasă și nu își doresc un PC desktop.  Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acesta beneficiază de un design ergonomic și este ușor de transportat. Având dimensiunile de 38 x 2.71 x 25.1 cm și o greutate de 2.4 kg, acesta este destul de subțire și va încăpea în orice rucsac, fiind în același timp ușor de ținut în mâini sau pe picioare. Modelul este complet negru, iar aspectul său general este unul elegant. Carcasa este mată și prevăzută cu o textură ușoară, așa că nu reține amprentele. Nici capacul și nici zona de sprijin pentru mâini nu vor păstra urmele de degete. Logo-ul Asus plasat pe centrul capacului arată foarte bine și reprezintă un punct de interes în fața designului destul de simplu. Tastatura este prevăzută și cu partea numerică suplimentară și este plată și compactă, oferind o viteză bună de scris. Aceasta este alcătuită dintr-o singură bucată, având în același timp o rezistență ridicată. Modelul este dotat de asemenea cu un touchpad de mari dimensiuni dotat cu multitouch, așa că oferă un control ridicat.

Poze cu laptopul

Asus X552WE-SX035D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind unul standard. Experiența este totuși decentă, filmele și conținutul video apărând atractive.

La nivelul configurației vei găsi mai întâi un procesor AMD Quad Core E2-6110 cu o frecvență de 1.5 GHz. Acesta se mișcă bine și oferă o experiență cursivă de utilizare alături de memoria RAM de 4 GB și placa grafică integrată AMD R5 M230. Posibilitățile de utilizare sunt astfel extinse, modelul reprezentând o alegere bună atât pentru cei interesați de lucru, cât și pentru cei interesați de divertisment. Vei putea naviga pe internet, lucra la proiecte, pregăti prezentări, viziona filme, asculta muzică, stoca fotografii etc. Laptopul nu este unul de gaming, dar vei putea rula niște jocuri ceva mai vechi.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând spațiu pentru fișiere de toate felurile.

La nivel multimedia vei găsi un sistem audio dotat cu tehnologia Sonic Master care redă un sunet de calitate bună, o cameră web VGA și un cititor de carduri SD.

În ceea ce privește autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 6 ore la un nivel de utilizare standard. Randamentul este unul foarte bun pentru nivelul de preț în care se încadrează laptopul.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ergonomic
  • preț accesibil
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi mai performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 7.7
Performanțe - 7.6

7.9

O alegere accesibilă

Asus X552WE-SX035D este un laptop cu o configurație entry-level, potrivit pentru activități ușoare și mai puțin recomandat pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.