Asus X552CL-SX187D – un laptop low budget

În zilele noastre laptopurile au devenit o necesitate atât pentru elevi, cât și pentru cei ce au trecut de vârsta a doua și totuși mai lucrează. Indiferent de domeniul în care lucrezi sau ți-ai dori să lucrezi, se cer cunoștințe PC. Însă cazurile menționate mai sus, cu siguranță nu aveți nevoie de un laptop cu cele mai bune specificații. Asta ar presupune doar o cheltuială mai mare, cheltuială ce nu ar fi necesară.

Pentru aceaste categorii vom discuta astăzi de laptopul Asus X552CL-SX187D, ce are un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat)destul de decent pentru cei ce sunt în căutarea unui laptop cu specificații medii.

Din punct de vedere al designului, Asus X552CL-SX187D se bucură de un aspect destul de plăcut, exact cum ne-au obișnuit cei de la Asus, finisaje bine realizate, colțuri rotunjite, tastatură chiclet pentru un confort mai mare al utilizatorului, plus bloc numeric pentru cei ce folosesc aplicațiile office.

Poze cu laptopul Asus X552CL-SX187D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X552CL-SX187D este animat la interior de un procesor Intel Pentium 2117 U, realizat pe arhitectura de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 1,8 GHz împreună cu un cache de 2048 KB.

Puterea procesorului este susținută de placa videa dedicată NVIDIA GeForce GT 710M de 1 GB, ce permite utilizatorului nu numai să aibă rezultate excelente pe partea office și multimedia, ci chiar să petreacă momente de relaxare excelente testând jocuri de ultimă generație.

Memoria RAM  este de 8 GB DDR 3, suficient pentru o utilizare decentă, iar hard disk-ul are o capacitate de stocare a datelor extrem de generoasă, de 1 TB mai exact. Display-ul este unul clasic, cu o diagonală de 15,6 inch, iar rezoluția este HD, nici nu puteam pretinde să fie Full HD la un asemenea preț.

Pe partea de conectivitate, laptopul dispune de o gamă variată, ce acoperă cam toate necesitățile unui utilizator obișnuit, mai exact vorbim de prezența: unui port HDMI, a două porturi USB 3.0, unui cititor de carduri SD și a unei camere WEB HD. În ceea ce privește sunetul, laptopul încorporează un difuzor cu tehnologie SonicMaster, ce asigură divertismentul deplin.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X552CL-SX187D este un laptop cu specificații destul de bune, la un preț destul de convenabil, ce reprezintă un avantaj pentru cei ce nu vor să investească foarte mult într-o asemenea achiziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.