Laptop Asus X552CL-SX031D

Cu siguranţă mulţi dintre utilizatorii de laptopuri nu au nevoie de deviceuri foarte performante pentru care ar trebui să scoată din buzunar sume impresionante. Acestei categorii se adresează şi laptopul Asus X552CL-SX031D, un laptop ce vine la un preţ de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), destul de decent pentru specificaţiile sale.

Asemeni mai tuturor modelelor Asus, se bucură de un design elegant, fin texturat, cu finisaje bine realizate. Deşi vorbim de un laptop low budget, producătorul nu face rabat în ceea ce priveşte detaliile precum tastatura chiclet, ce conferă confort şi plăcere în utilizare şi blocul numeric, ce este de un real folos celor ce lucrează cu cifre.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X552CL-SX031D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X552CL-SX031D vine echipat cu un procesor Intel Pentium, 2117U  realizat pe arhitectura de 22 nm, şi funcţionează la o frecvenţă de 1,8 GHz. Procesorul este însoţit de o placă video dedicată, un chipset NVIDIA GeForce GT 710M de 1 GB, ce recomandă laptopul nu numai pentru o utilizare office şi multimedia, ci şi pentru jocuri cu grafică mai solicitantă.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, însă puteţi opta pentru un upgrade de până la 8 GB în cazul în care vi se pare insuficient, iar hard disk-ul are o capacitate satisfăcătoare de 500 GB. Display-ul este un LCD LED Glare de 15,6 inch, cu o rezoluţie de 1366 x 768, ce vă permite să urmăriţi filmele în format HD.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus X552CL-SX031D  vine cu o gamă variată, oferind utilizatorului cam tot ceea ce ar avea nevoie, mai precis dispune de: HDMI, 2 porturi USB 3.0, VGA, cameră WEB HD, cititor de carduri SD, iar pe partea de sunet, încorporează un sistem SonicMaster, ce transformă fiecare experienţă audio într-una extrem de plăcută.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • HDMI,
  • preţ convenabil,
  • USB 3.0,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 710M de 1 GB

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop bun, dar care să nu le golească buzunarele, Asus X552CL-SX031D pare a fi o variantă excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.