Asus X552CL-SX019D – configurație decentă, preț excelent

Te-ai săturat de vechiul PC, ce pare că nu mai face față cerințelor tale și ți-ai dori să faci un upgrade în ceea ce privește tehnologia? Totuși nu îți permiți să investești o sumă foarte mare într-un astfel de gadget? În cazul acesta poate ar trebui să îți arunci privirea peste laptopul Asus X552CL-SX019D. Are un preț de aproximativ 1750 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent dacă luăm în considerare specificațiile sale și totdată aspectul său.

Modelul face parte din seria X, serie cunoscută prin designul impecabil de care se bucură fiecare laptop în parte. Laptopul este complet negru, cu un capac din plastic, fin texturat, ce pune în valoare logo-ul producătorului. De îndată ce îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură antistropi, cu taste bine distanțate, ce îți asigură o tastare plăcută și silențioasă cu fiecare utilizare. Modelul cântărește numai 2,35 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de transportat, indiferent de destinația utilizatorului. De asemeni este bine de știut faptul că touchpad-ul are control multi-touch cu funcție de zoom și derulare.

Poze cu laptopul Asus X552CL-SX019D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X552CL-SX019D este antrenat la interior de un procesor Intel Core i3, 3217U, un model Ivy Bridge construit pe arhitectura de 22 nm, tactat la 1,8 Ghz. Laptopul Asus încorporează și două plăci video, una integrată, un model Intel HD Graphics 4000, ce se va descurca extraordinar de bine în ceea ce privește activitățile office și multimedia. În cazul în care veți încerca jocuri cu o grafică mai avansată, intră în acțiune placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 710M de 1 GB DDR3.

Laptopul vine echipat cu o memorie RAM de 4 GB DDR3, la care puteți face un upgrade de până la 8 GB în cazul în care aveți nevoie, iar capacitatea hard disk-ului este satisfăcătoare ca să spun așa, de doar 500 GB, dar puteți opta pentru un hard extern sau de ce nu, puteți urca in cloud orice tip de fișier.

Display-ul este un LCD LED clasic, de 15,6 inch, cu o rezoluție HD, ce oferă imagini clare și naturale. La capitolul porturi și multimedia, laptopul încorporează: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, VGA și bluetooth. Laptopul Asus este antrenat de o sonorizare SonicMaster, cu o calitate audio de înaltă fidelitate, practic veți auzi nuanțele fiecărui instrument în parte. Are un sistem de operare gratuit, Free DOS, dar recomandat ar fi să instalați Windows 8 pentru a fi cât mai eficienți în realizarea activităților de zi cu zi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • preț mic,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus X552CL-SX019D este un laptop cu o configurație destul de bună, ce se va descurca excelent pe partea de activități office și destul de decent în cazul jocurilor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.