Asus X551MA-SX019D – un laptop pentru un buget mic

Pentru o lume în continuă mişcare, ce caută să ţină pasul cu tehnologia tot mai avansată avem nevoie de un laptop uşor şi portabil, care să ne permită accesarea informaţiilor dorite şi rezolvarea anumitor probleme din orice loc ne-am afla, iar unul dintre aceste modele este și laptopul Asus X551MA-SX019D. Are un preţ de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), deloc mare pentru cei ce nu doresc să cheltuiască sume prea mari cu o astfel de achiziție.

Ca şi design, producătorul taiwanez ne-a obișnuit deja cu un stil elegant și rafinat, în ciuda faptului că nu este un laptop scump. Complet negru, cu un model fin texturat, evidențiază subtil logo-ul producătorului din centrul carcasei. Dacă până acum câteva luni puteam vedea tastatura antistropi, cu taste bine despărțite și plăcute la atingere numai la laptopurile mai scumpe, iată că mai nou acest confort poate fi întâlnit și la laptopuri ceva mai ieftine, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Poze cu laptopul Asus X551MA-SX019D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X551MA-SX019D vine echipat cu un procesor Intel Celeron Quad Core, tactat la o frecvenţă de 1,8GHz, cu un cache de 2048 KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficient pentru o utilizare decentă, iar capacitatea hard disk-ului ajunge la 500 GB. Nici nu ne puteam aștepta la ceva mai mult, dacă luăm în considerare prețul laptopului. În cazul în care vă nemulțumește capacitatea hard disk-ului, trebuie să știți că acest aspect poate fi compensat printr-un hard disk extern sau puteți urca in cloud pozele sau filmulețele voastre.

Placa video integrată, este un chipset Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activități office și multimedia. Cu siguranță va face față și unui gaming ocazional, însă pentru cei ce își doresc un laptop care să exceleze în acest sens, cu siguranță un laptop cu placă video dedicată se va descurca mult mai bine.

Display-ul este un LCD LED Glare, cu o diagonală standard de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768. În ceea ce privește conectivitatea, Asus X551MA-SX019D se prezintă cu o gamă destul de variată: HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, bluetooth, cititor de carduri, cameră WEB HD, DVD RW și pe partea de sonorizare încorporează un sistem SonicMaster.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • USB 3.0
  • bluetooth

Contra:

  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru elevi, studenți sau pentru cei ce nu au nevoie de tot felul de specificații în ceea ce privește laptopul, consider că modelul Asus X551MA-SX019D ar putea fi o variantă excelentă.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. aurel draghici

    Vine echipat pentru windows 8 si nu am reusit de 2 saptamani cu nici o metoda sa instalez windows 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.