Laptop Asus X551CA-SX223D

În ziua de astăzi laptopurile sunt o necesitate, în aproape orice domeniu. Însă nu în orice domeniu avem nevoie de laptopuri scumpe, cu caracteristicile cele mai bune. În anumite cazuri aceste caracteristici ar fi chiar de prisos. Ei bine pentru utilizatorii din această categorie discutăm astăzi de laptopul Asus X551CA-SX223D.

Are un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat),un preț acceptabil și se bucură de o configurație decentă, ce îl recomandă pentru o utilizare office și multimedia. Din punct de vedere al designului, Asus X551CA-SX223D pot spune că se bucură de un aspect plăcut, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul taiwanez: carcasa fin texturată încadrează logo-ul producătorului în centru, tastatura chiclet este și ea prezentă pentru a oferi confortul necesar oricărui utilizator, iar blocul numeric este și el prezent pentru a ușura activitatea office. Modelul este disponibil într-o nuanță de negru, ce sugerează o eleganță desăvârșită.

Poze cu laptopul Asus X551CA-SX223D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X551CA-SX223D este antimat de un procesor Intel Pentium 2117U, tactat la o frecvență de 1,8 GHz și dispune de un cache de 2048 KB. Puterea procesorului este completată de cei 4 GB DDR3 de RAM și un HDD cu o capacitate de stocare destul de generoasă, mai exact are 1 TB.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics ce va face față provocărilor office și multimedia, iar în ceea ce privește gamingul ocazional se va descurca decent. Pe partea de conectivitate, Asus X551CA-SX223D dispune de o gamă variată: HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un transfer de date mult mai rapid), VGA, DVD RW, o cameră WEB HD și un cititor de carduri.

Sunetul de înaltă calitate este asigurat de difuzoarele ce utilizează tehnologia SonicMaster și Asus AudioWizard. Display-ul este un LCD LED de tip Glare, ce nu vă permite utilizarea laptopului în exterior, atunci când lumina este puternică, și asta pentru că nu veți vedea nimic. Dar acest aspect nu cred că este atât de deranjant, pentru că nu stiu câți dintre noi alegem să lucrăm în exterior.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • USB 3.0,
  • Hard disk de 1 TB,
  • HDMI

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X551CA-SX223D se adresează utilizatorilor ce nu au nevoie de funcții foarte multe, funcții pentru care ar trebui să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.