Laptopul Asus X551CA-SX222D

Îți dorești un laptop cu specificații destul de bune, dar care să nu te facă să scoți din buzunar o sumă impresionantă de bani? Noi îți propunem un laptop din gama Asus, și anume modelul X551CA-SX222D , ce se bucură de un preț de aproximativ 1680 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil pentru specificațiile ce le deține și felul în care arată.

Din punct de vedere al designului, pot spune că arată extraordinar de bine, este negru complet, cu carcasa fin texturată, ce încadrează subtil în mijloc logoul producătorului. Mai mult de atât dispune și de tastatură chiclet, aspect întâlnit îndeosebi la laptopurile ceva mai scumpe.

Touchpad-ul este ceva mai mare decât la un laptop obișnuit și este echipat cu tehnologia inteligentă de gesturi, astfel că o gamălargă de omenzi vor putea fi executate prin atingerea sa( ex: zoom, pinch in/out, derulare, etc).

Poze cu laptopul Asus X551CA-SX222D 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X551CA-SX222D este animat la interior de un procesor Intel Core i3, model 3214U, Ivy Bridge, realizat pe tehnologia de 22 nm. Procesorul funcționează la o frecvență ceva mai mică, de 1,8 GHz, însă la un asemenea preț și pentru performanțele sale, eu zic că este suficient.

Placa video este una integrată, un chipset Intel HD Graphics, ce se va descurca excelent în ceea ce privește activitățile office și multimedia și cu siguranță va face față și unui gaming ocazional. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB, suficientă pentru o utilizare decentă, iar hard disk-ul este foarte generos, de 1 TB, ceea ce vă asigură suficient spațiu pentru fișierele și conținutul multimedia pe care îl aveți.

În ceea ce privește conectivitatea, Asus X551CA-SX222D se bucură de o gamă diversificată: DVD RW, cameră WEB, cititor de carduri, HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0 și  VGA. Sunetul este întreținut de sistemul audio Sonic Master, ce vă asigură o experiență audio inedită și interesantă.

Display-ul este un LCD LED Glare(laptopul nu poate fi folosit în zone prea luminate, fiindcă lumina se va reflecta în display, împiedicându-te să mai vezi ceva) cu o diagonală întâlnită la marea majoritate a laptopurilor, 15,6 inch și o rezoluție ce vă permite să urmăriți filmele în formt HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • procesor Intel Core i3,
  • hard disk de 1 TB,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are bluetooth,
  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X551CA-SX222D este un laptop cu specificații destul de bune, pentru cei ce nu au nevoie de ceva extraordinar de performant, sau pentru cei ce pur și simplu nu își permit o investiție mai mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.