Laptop Asus X550VC-XX025D

Indiferent din ce categorie socială facem parte, în zilele noastre cu toţii avem nevoie de calculator. Foarte multe calculatoare pot fi înlocuite cu succes de laptopuri şi este cu atât mai bine pentru utilizatori fiindcă le pot transporta cu uşurinţă în felul acesta.

Astăzi am ales să vă prezint laptopul Asus X550VC-XX025D cu performanţe destul de bune, pentru care nu va trebui să vă goliţi buzunarul. Comparativ cu seriile anterioare este mult mai interesant şi mult mai uşor (are decât 2,3kg). Vine cu tastatură chiclet, iar tastele aerisite adaugă un confort sporit în momentul utilizării. Încă un lucru ce va constitui un plus la acest laptop este faptul că are şi tastatură numerică, ceea ce vă va facilita munca în momentul utilizării aplicaţiilor office. Are un preţ de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent raportat la specificaţiile date.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550VC-XX025D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550VC-XX025D vine cu un procesor Intel Core i5, model 3230M, ce funcţionează la o frecvenţă de 2.6GHz şi un cache de 3072 KB. Procesorul este susţinut de o memorie RAM de 4GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 500 GB şi funcţionează la o viteză de 5400 rpm.

Asus X550VC-XX025D este un notebook ce se va descurca excelent atât în ceea ce priveşte aplicaţiile office şi multmedia, cât şi în ceea ce priveşte jocurile cu grafică avansată. Spun asta fiindcă laptopul dispune de o placă video dedicată, un chipset NVIDIA GeForce GT 720M de 2 GB.

Pe partea de conectivitate, Asus X550VC-XX025D  se bucură de prezenţa unui DVD RW, un sistem audio ce utilizează tehnologia SonicMaster, pentru un sunet cât mai clar şi mai puternic, un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD, un port USB 3.0, două porturi 2.0, o ieşire HDMI şi VGA. Singurul minus care l-aş putea găsi acestui laptop este faptul că nu are bluetooth.

Display-ul este un LCD LED Glare (lucios), ce are o diagonală de 15.6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. Faptul că display-ul este unul glare face ca utilizarea laptop-ului în exterior să fie dificilă, dar dacă luăm per ansambu calităţile şi defectele acestui laptop vom descoperi că minusurile lui nu reprezintă un impediment în achiziţionarea lui.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5,
  • placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 720 M,
  • design elegant,
  • HDMI,
  • tastatură chiclet,
  • tastatură numerică,
  • USB 3.0

Contra:

  • lipsa unei conexiuni bluetooth.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Extraordinar

Pentru cei ce sunt în căutarea unui laptop cu o configuraţie bună atât pentru aplicaţii multimedia, office cât şi pentru jocuri de ultimă generaţie, la un preţ cât de cât accesibil, laptopul Asus X550VC-XX025D ar putea reprezenta o variantă demnă de luat în considerare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.