Laptop Asus X550LB-XX079D

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm un laptop de top din gama Asus, şi anume modelul Asus X550LB-XX079D. Preţul lui este de aproximativ 2950 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de decent, dacă ţinem cont de specificaţiile sale.

Designul său este absolut superb, colţuri rotunjite şi finisaje bine realizate, ceea ce sugerează o eleganţă desăvârşită. Tastatura chiclet vă asigură confortul dorit în momentul tastării, şi de asemeni vă ajută să curăţaţi tastatura într-un mod mult mai eficient. Portabilitatea este un alt punct forte al acestui laptop, cântăreşte doar 2,3 Kg şi are o grosime de doar 251 mm, ceea ce ne duce cu gândul la dimesiunile unui ultrabook.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul  Asus X550LB-XX079D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550LB-XX079D vine cu o configuraţie de top, procesor Intel Core i7 4500U, ce face parte din ultima generaţie, Haswell, tactat la o frecvenţă de 2.0GHz, ce dispune de un cache de 4096KB. Acesta este un laptop dedicat atât celor ce doresc să şi-l achiziţioneze pentru o utilizare office şi multimedia, cât şi gamerilor.

Placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB va face faţă fără probleme, chiar şi jocurilor mai solicitante. Are o memorie RAM de 4 GB DDR3, suficient de mare pentru o utilizare normală. Hard disk-ul SATA are o capacitate de stocare a datelor destul de generoasă, mai exact de 1 TB. Îţi place să asculţi muzică?

Ei bine, datorită noii tehnologii Asus Sonic Master, te vei bucura de un sunet puternic şi un bass mai profund, astfel încât fiecare experienţă audio va fi una memorabilă. Camera WEB HD vă permite să vedeţi persoanele dragi, care nu vă sunt aproape, iar conversaţiile să devină mult mai plăcute.

Pe de altă parte la capitolul porturi, Asus X550LB-XX079D beneficiază de HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, şi VGA.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design extrem de elegant,
  • preţ accesibil,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

După cum puteţi observa vorbim de un laptop de top, pe care îl putem încadra într-un buget acceptabil. Raportul calitate-preţ al laptopuluiAsus X550LB-XX079D este extrem de bun şi este recomandat celor ce caută performanţă, la un preţ accesibil.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.