Asus X550LB-XX042D – design impecabil, configurație complexă

Astăzi după cum v-am obișnuit de ceva vreme vă vom prezenta un nou laptop, mai exact vom discuta despre Asus X550LB-XX042D, un model cu specificații destul de bune, ce se bucură de un preț de aproximativ 3050 lei (verifică preț actualizat), un preț ce este justificat de configurația hardware și calitatea materialelor folosite.

Design-ul este de o eleganță absolută, o combinație de tonuri gri cu negru. Atrage nu doar prin cromatica interesantă, ci și prin finisajele bine realizate. Tastatura premium și numerică este una aerisită și pot spune ca fac un tot unitar imediat ce ți-ai atins degetele de ea, dându-ți o senzație de potrivire perfectă. Dimensiunile sale mă duc cu gândul la un ultrabook, și spun asta pentru că este un laptop portabil, are doar 2,3 Kg, ceea ce îl face ușor de transportat, indiferent de destinație.

Poze cu laptopul Asus X550LB-XX042D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Configurația laptopului Asus X550LB-XX042D, este una destul de bună, dacă ne uităm la procesorul Intel Core i7, 4500U, un model Haswell tactat la 1,8 GHz, dar și la memoria RAM de 8 GB DDR3, suficientă pentru o utilizare decentă. În ceea ce privește hard disk-ul impresionează prin spațiul generos de 1 TB, suficient pentru a stoca toate datele necesare.

Placa video este un chipset dedicat NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce face ca laptopul să fie ideal pentru o utilizare office și multimedia, dar și pentru jocuri cu grafică solicitantă. Display-ul este un LCD LED, cu o diagonală de 15,6 inch și are o rezoluție de 1366x768px, ce vă oferă imagini neașteptat de bune.

Pe partea de conectivitate, Asus X550LB-XX042D are două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, HDMI, un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD, iar sunetul de excepție este asigurat de sistemul SonicMaster.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7 Haswell
  • tastatura chiclet;
  • HDMI,
  • USB 3.0

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Asus X550LB-XX042D își merită banii din plin oferind un ansamblu hardware de top cu un design elegant și o structură calitativă asa cum ne-a obișnuit producătorul corean.

User Rating: 3.4 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.