Laptop Asus X550LB-XX020D

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la Asus vin pe piaţă cu laptopuri tot mai performante, cu un design tot mai atrăgător. Ceea ce îmi place foarte mult la acest brand este faptul că merg pe o linie simplă, dar care exprimă eleganţă şi rafinament. Astăzi mi-am propus să vă prezint laptopul Asus X550LB-XX020D, un model cu o configuraţie destul de bună, ce îl puteţi achiziţiona la un preţ avantajos, de aproximativ 2410 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil raportat la specificaţiile sale tehnice.

Carcasa acestui laptop este neagră, cu model fin texturat, ce încadrează subtil logo-ul brand-ului. Pentru cei ce caută un confort sporit ţin să îi informez că laptopul Asus X550LB-XX020D dispune de tastatură chiclet, ce presupune o tastatre mai plăcută şi mai silenţioasă. Bun dacă v-am captat atenţia să trecem şi pe partea tehnică să vedem de ce componente dispune acest laptop.

Cumpără acum cu transport gratuit

Pozecu laptopul Asus X550LB-XX020D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus X550LB-XX020D vine cu un procesor Intel Core I3 4010U, un model de ultimă generaţie Haswell tactat la o frecvenţă de 2.5Ghz. Memoria RAM a acestui laptop este de 4GB DDR3, dar puteţi face un upgrade pentru un spaţiu mai generos, de până la 8GB, iar capacitatea de stocare a datelor pe hard disk este de 750 GB, suficint aş zice eu pentru o utilizare normală.

Puterea procesorului este completată de placa video dediată NVIDIA GeForce G 740 de 2 GB, ceea ce înseamnă că acest laptop poate fi destinat nu doar utilizării office şi multimedia, ci şi gamerilor ce îşi doresc să încerce jocuri de ultimă generaţie. Displayul este un LCD LED Glare cu o rezoluţie HD de 1366 x 768 şi o diagonală de 15,6 inch.

Pe partea de multimedia stă foarte bine, dispune de sistemul SonicMaster (ceea ce garantează o experienţă audio de neuitat), o cameră WEB HD, un cititor de carduri SD şi un DVD RW. La capitolul porturi, Asus X550LB-XX020D dispune de un port USB 3.0 (util pentru un transfer de date mult mai rapid), două porturi USB 2.0, HDMI, VGA şi  bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core I3, HAswell
  • placă video NVIDIA GeForce G 740 de 2 GB,
  • USB 3.0,
  • tastatură numerică,

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Laptopul Asus X550LB-XX020D face faţă fără probleme utilizării office, multimedia, dar şi jocurilor.

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Am achiziționat recent un laptop ASUS și sant tare mulțumită de el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.