Asus X550LB-XX003D – performanță și fiabilitate

Cauți performanță și putere raportate la un preț bun atunci când te gândești la un laptop? Atunci cu siguranță Asus X550LB-XX003D ar putea fi o variantă excelentă în alegerea ta. De ce spun asta? În primul rând are un preț de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de accesibil zic eu, iar performanțele sale ating cote destul de bune.

Aspectul este elegant, exact cum ne-a obișnuit producătorul, finisaje bine realizate, materiale de cea mai bună calitate, colțuri rotunjite, tastatură chiclet pentru un plus de confort, la care se adaugă și blocul numeric ce ușurează activitatea office.

Poze cu laptopul Asus X550LB-XX003D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design cucerește fără nici o ezitare, pot spune că producătorul nu se dezice nici în ceea ce privește partea tehnică. Mai exact la interior, Asus X550LB-XX003D vine cu un procesor Intel Core i5, ce face parte din ultima generație Intel, un Haswell 4200U, tactat la o frecvență de 1,6 GHz.

În completarea procesorului vine placa video dedicată, care este un chipset NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce presupune performanțe excelente nu numai în cazul activităților office și multimedia, ci și în cazul jocurilor cu grafică mai solicitantă.

Memoria RAM este de 8 GB DDR 3, suficient pentru orice utilizare decentă, hard disk-ul vine cu o capacitate de stocare a datelor de 1 TB, ceea ce înseamnă suficient spațiu pentru pozele și filmulețele din vacanță, dar și pentru documente cu importanță majoră.

În ceea ce privește conectivitatea, aceasta este asigurată de o gamă destul de bogată, și anume: un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD, un DVD RW, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA și un sistem audio SonicMaster pentru un sunet puternic și vibrant.

Greutatea laptopului este de doar 2,3 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de transportat, fie că alegeți să îl luați cu voi în călătoriile legate de muncă, fie la ședințe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X550LB-XX003D este un laptop cu performațe extraordinare raportate la un preț mai mult decât decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.