Laptop Asus X550LA-XX026D

Ceea ce îmi place la Asus ca şi marcă, este faptul că încorporează puterea cu spiritul creativ, pentru ca fiecare laptop scos pe piaţă să ajungă pe noi culmi ale calităţii şi ale inovaţiei. Unul dintre laptopurile care mie mi-a atras atenţia este laptopul Asus X550LA-XX026D care vine cu un design exclusivist şi ultramodern. Aşa cum ne-a obişnuit producătorul acestei mărci s-au folosit materiale de o calitate ridicată pentru fabricarea lui. Finisajele bine realizate vor face ca laptopul Asus X550LA-XX026D să se transforme în cel mai bun “aliat” al vostru, fie că doriţi să desfăşuraţi o activitate office, fie că doriţi să îl folosiţi pentru divertisment.

Ceea ce m-a impresionat la acest laptop a fost eleganţa sa, care cu siguranţă vă va defini stilul. Este un laptop ce iese din anonimat în primul rând prin culoare, s-au folosit nuanţe de negru cu gri, ce îl fac extrem de elegant. Carcasa este concepută cu un joc de linii fine, ce încadrează sigla producătorului. Un alt lucru care mi-a plăcut la acest laptop a fost tastatura cu butoane bine despărţite, ceea ce oferă un confort în momentul tastării şi de asemenea împiedică strângerea inesteticului praf între taste. Mai mult de atât, Asus X550LA-XX026D dispune şi de tastatură numerică, pentru a vă ajuta în activităţile office. Preţul său este de aproximativ 2450 lei (verifică preț actualizat), un preţ just pentru ceea ce oferă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550LA-XX026D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nici la capitolul tehnică producătorul nu se dezice. Asus X550LA-XX026D vine echipat cu un procesor Intel Core i7 4500U, ce face parte din ultima generaţie lansată, Haswell, tactat la 1,8 GHz, cu un cache de 4096KB şi dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi upgradată cu uşurinţă la 8GB, prin înlocuirea celei din dotare. Capacitatea de stocare a hard disk-ului este cam mică, de doar 500GB cu o viteză de rotaţie de 5400rpm, dar pentru cei ce au nevoie de mai mult spaţiu pot opta pentru un HDD extern.

Procesorul este completat de placa video integrată Intel HD Graphics 4400, ce recomandă laptopul mai mult pentru o utilizare office şi multimedia, însă cu siguranţă se va descurca decent şi în cazul jocurilor, atâta timp cât nu au o grafică prea avansată. Recunosc că mi-ar fi plăcut să aibă o placă video dedicată, însă sunt convinsă că în acest caz şi preţul i-ar fi crescut simţitor. Display-ul Glare este un LCD LED cu o diagonală întâlnită la marea majoritate a laptopurilor, şi anume 15,6 inch şi o rezoluţie de 1366 x 768 potrivită pentru filme în format HD. Dacă totuşi vi se pare mic ecranul, puteţi conecta un monitor sau de ce nu televizorul prin conexiunea HDMI.

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de sistemul audio SonicMaster ce dispune de un singur difuzor, însă acest lucru nu îl împiedică să asigure un divertisment deplin atât din punct de vedere vizual, cât şi audio. Pe partea de conectivitate, Asus X550LA-XX026D se prezintă cu: o cameră WEB HD, un cititor de carduri SD, HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0(ajută la un transfer de date mai rapid) şi VGA.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7 4500U
  • design,
  • HDMI,
  • USB 3.0,

Contra:

  • nu are placă video dedicată,
  • lipsa unei conexiuni bluetooth.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Laptopul Asus X550LA-XX026D vă va ajuta să rezolvaţi cu brio fiecare problemă întâmpinată și vă va oferi momente plăcute de relaxare atunci când vreți să vedeți un film sau să ascultați o muzică bună.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.