Asus X550LA-XX010D – laptop multimedia

În sfârșit te-ai hotărât să treci la un alt nivel și să îți achiziționezi un laptop mult mai performant, care să răspundă mult mai bine cerințelor tale și să se dovedească un sprijin cu fiecare utilizare? Perfect, în cazul acesta ce părere ai despre modelul Asus X550LA-XX010D? Nu are un preț de speriat, costă numai 2000 lei (verifică preț actualizatși vine echipat cu o configurație destul de interesantă, ce ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

În primul rând modelul impresionează prin eleganță și finețe. Capacul este realizat dintr-un plastic calitativ, cu un model concentric, ce evidențiază subtil logo-ul producătorului. Tastatura neagră de tip chiclet este pusă în valoare de fundalul argintiu. Modelul dispune de tehnologia IceCool, ce are grijă să asigure o utilizare răcoroasă chiar și după sesiuni prelungite de utilizare a laptopului.

Touchpad-ul are control multi-touch ce acceptă diferite funcții de derulare și zoom. Modelul cântărește aproximativ 2,3 kg, ceea ce îi conferă portabilitate și îl face ușor de transportat indiferent de destinație.

Poze cu laptopul Asus X550LA-XX010D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550LA-XX010D vine dotat la interior cu un procesor Intel Core i5, din generația Haswell, model 4200 U, ce este realizat pe tehnologia de 22 nm și funcționează la o frecvență de 1,6 Ghz în cazul activităților mai puțin solicitante, precum cele office sau multimedia, însă poate ajunge și la o frecvență de 2,6 Ghz prin tehnologia Turbo Boost.

Are o memorie RAM de 4 GB DDR3, dar poate ajunge și la 8 GB la nevoie, iar capacitatea hard disk-ului este satisfăcătoare ca să spun așa, are numai 500 GB, însă în cazul în care vi se pare insuficient ar fi bine să luați în calcul și varianta urcării in cloud a pozelor, datelor, filmulețelor, etc.

Placa video este un chipset Intel HD Graphics 4400, ce recomandă utilizarea laptopului pentru activități office și multimedia, îndeosebi, dar cu siguranță modelul se va descurca decent și în cazul jocurilor cu o grafică mai puțin solicitantă.

Pe partea de conectivitate, laptopul se bucură de o paletă generoasă: DVD RW, cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI; 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA(puteți conecta un monitor pentru o eficiență mai mare când vine vorba de muncă) și sonorizarea de tip SonicMaster, ce asigură o claritate de excepție.

Display-ul este un LCD LED de 15,6 inch, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ca și caracteristică aparte este bine de știut că vorbim de un ecran lucios, ce nu poate fi utilizat în exterior, deoarece se reflectă lumina în el și practic nu se mai vede nimic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • preț mic,

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus X550LA-XX010D este un laptop multimedia, cu un preț destul de accesibil, ce se va dovedi un partener de nădejde cu fiecare utilizare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.