Asus X550JX-XX017D – laptopul foarte elegant

Asus X550JX-XX017D este un laptop gândit pentru a răspunde cerințelor unei categorii largi de utilizatori, fiind potrivit atât pentru lucru, cât și pentru multimedia și divertisment. Are un preț de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun raportat la performanța pe care o oferă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul are un design foarte atractiv, caracterizat de linii fine și un profil cu 5% mai subțire decât  în cazul seriilor precedente. Capacul are un finisaj în cercuri concentrice care plusează foarte mult pe partea de eleganță, în timp ce, la interior, tehnologia ICE Cool menține palm-rest-ul rece și oferă un confort ridicat la tastare. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat de calitate și este disponibilă într-o combinație atractivă de gri închis și gri deschis. Modelul are dimensiunile de 380 x 29.2 – 31.7 x 251 mm și cântărește 2.45 kg, fiind ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Asus X550JX-XX017D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, iar imaginile au o calitate HD, fiind clare și bogate în culori. Prin urmare, conținutul de orice tip se va vedea foarte bine.

La nivel tehnic, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i7 care susține o performanță demnă de competiția cu un sistem desktop. Procesorul cu arhitectură Haswell are o putere de 2.6 GHz pe care o poate extinde până la 3.6 GHz. De asemenea, modelul este dotat cu o memorie RAM de 4 GB și o placă video dedicată GeForce GTX 950M. Multitasking-ul este astfel extrem de fluid și vei putea realiza orice sarcină de calcul, putând totodată să încerci şi jocuri recente. Memoria putea fi însă ceva mai mare pentru o performanță de top, iar stocarea se face doar pe HDD, având la dispoziție 1 TB.

După cum ne-am obișnuit, Asus acordă o atenție specială sunetului, pe care îl procesează și îl adaptează pentru diferite tipuri de conținut. În cazul de față, laptopul este dotat cu difuzoare stereo de dimensiuni mari, care asigură un sunet omnidirecțional de calitate. Sunetul este lipsit de distorsiuni și are o claritate excelentă, experiența multimedia completând astfel foarte bine performanța ridicată.

Tot la nivel multimedia vei mai găsi o cameră web VGA pentru apeluri pe Skype, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, aceasta este suficient de generoasă pentru a permite sesiunile de lucru sau de divertisment prelungite. Astfel, bateria încoporată este una de tip Li Ion cu 4 celule.

Modelul este portabil și are o autonomie bună, așa că te poate însoți atunci când te deplasezi. Raportul calitate-preț este foarte bun, modelul fiind unul dintre cele mai atractive pentru categoria sa de preț.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil
  • performanță bună susținută de un procesor Intel Core i7 și o placă grafică NVIDIA
  • sunet de calitate
  • autonomie bună

Contra:

  • memoria RAM putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Conectivitate
Performanțe

O alegere puternică

Asus X550JX-XX017D este un laptop care oferă o performanță bună pentru orice tip de utilizare, fiind ideal pentru cei care au nevoie de un dispozitiv care să ofere sprijin pentru desfășurarea activităților de pe parcursul întregii zile.

Vezi detalii
User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.