Asus X550DP-XX005D – laptopul AMD Quad Core

Laptopul Asus X550DP-XX005D este un model ideal atât pentru cei care au nevoie de un randament bun pentru producție, cât și pentru cei care vor să se bucure de divertisment. Dotările modelului susțin efectuarea unui spectru larg de activități iar, în plus, acesta benficiază de un design atractiv. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat). Laptopul are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se prin placa grafică dedicată AMD Radeon HD 8670M, procesorul Quad Core și ecranul HD de tip glare. Prin urmare, laptopul este potrivit pentru orice tip de activitate și te poate însoți pe parcursul zilei datorită portabilității ridicate.

Designul laptopului este unul slim. Carcasa are culoarea antracitului (gri închis) și este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară. Plasticul este mat și texturat, astfel încât să nu păstreze urmele de mâini. Laptopul are dimensiunile de 380 x 25.1 x 251 mm și o greutate de 2.26 kg, având o portabilitate ridicată. Tastatura este numerică și este potrivită atât pentru cei care lucrează cu cifre, cât și pentru cei care sunt pasionați de gaming. Touchpad-ul este dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere, fiind foarte precis.

Poze cu laptopul Asus X550DP-XX005D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Asus are un ecran LED de tip glare cu diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul dotărilor tehnice, se remarcă printr-un procesor cu patru nuclee AMD Quad-Core A8-Series cu o frecvență de 2.1 Ghz. Pentru a completa dotările performante, laptopul mai dispune de o memorie DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 8 GB și o placă video dedicată AMD Radeon HD 8670M. Dotările permit astfel un multitasking ridicat și îl fac potrivit chiar și pentru gaming și  distracție multimedia, pe lângă activitățile obișnuite.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB. HDD-ul are o viteză de rotație de 5400 rpm, oferind un randament bun. Există suficient spațiu pentru stocarea de filme, muzică, jocuri, programe etc.

La nivel multimedia, device-ul dispune de un sistem audio asigurat de tehnologia Sonic Master și are difuzoare integrate. Sunetul este unul de calitate, fiind puternic și clar. În plus, datorită efectului omnidirecțional sunetul va părea că umple camera, completând astfel la un nivel optim experiența de vizionare. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD și are microfon încorporat, făcând posibile convorbirile Skype la un nivel ridicat de calitate.

Asus X550DP-XX005D dispune de o unitate DVD RW și cititor de carduri SD care suportă modele SD și
MMC. La nivelul conectivității se mai remarcă 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte un port USB 2.0, HDMI și VGA. Vei putea astfel să conectezi laptopul la ecrane mai mari, proiectoare, HDD-uri externe etc. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, existând un port special pentru rețea. Laptopul are și tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule. La un nivel standard de utilizare laptopul poate rezista până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • placă video dedicată,
  • USB 3.0,
  • portabil

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X550DP-XX005D este un laptop elegant, modern, potrivit atât pentru activitățile zilnice, cât și pentru distracție.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Ce fac daca mi se rupe mufa ethernet ….dar nu mufa ci capacelul acela care sustinea cablul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.