Asus X550CC-XX469D – performanță cu costuri mici

Laptopul reprezintă o necesitate pentru fiecare dintre noi în zilele noastre, însă pentru cei ce nu se ocupă cu programarea sau nu au nevoie de cel mai bun procesor de pe piață, consider inutil să aruncăm cu banii pe specificații ce nu ne folosesc. Din punctul meu de vedere un laptop bun, cu specificații decente și un preț convenabil este Asus X550CC-XX469D.  Are un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat)un preț corect pentru ceea ce oferă.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un laptop elegant, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul taiwanez, metalic, cu tastatură completă de tip chiclet, ce oferă confort utilizatorului. Pe capacul negru se evidențiază discret logo-ul producătorului.

Poze cu laptopul Asus X550CC-XX469D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design impresionează, ei bine pot spune că nici pe partea tehnică nu stă mai rău. Mai exact vine cu un procesor Intel Core i3, 3217U, tactat la o frecvență de 1,8 GHz și un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 8 GB DDR3,  suficient pentru o utilizare decentă, iar capacitatea de stocare a datelor este destul de generoasă, 1 TB ce funcționează cu o viteză de rotație de 5400 rpm.

Placa video dedicată este un model NVIDIA GeFrorce GT 720M de 2 GB, ce promite să ofere suportul necesar atât pentru o utilizare office și multimedia, cât și în cazul unui gaming de senzație. În ceea ce privește conectivitatea, Asus X550CC-XX469D dispune de cam tot ce îi trebuie unui utilizator obișnuit, și anume: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, VGA, cititor de carduri SD, cameră WEB HD, dar și două difuzoare integrate ce încorporează tehnologia SonicMaster.

Display-ul este un LCD LED de tip Glare, ceea ce înseamnă că nu veți putea folosi laptopul în exterior, atunci când soarele bate puternic și asta pentru că toată lumina se va reflecta în ecran și nu veți vedea nimic. Însă acest aspect nu reprezintă neapărat un defect, pentru că nu știu câți dintre noi utilizăm laptopul în spațiu deschis. Are o diagonală clasică, de 15,6 inch și o rezoluție optimă pentru a vedea filmele în format HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i3
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X550CC-XX469D este un laptop cu specificații bune, ce promite rezultate excelente în ceea ce privește activitățile office și multimedia și chiar în ceea ce privește gaming-ul.

User Rating: 4.68 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.