Laptop Asus X550CC-XX086D

Vă gândiţi să achiziţionaţi un laptop fiabil, dar care să nu vă golească buzunarele? Ei bine propunerea noastră pentru astăzi este îndreptată către această categorie de consumatori şi este vorba de laptopul Asus X550CC-XX086D, ce vine la un preţ de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, ţinând cont de configuraţia sa.

Pe partea de design se ştie că cei de la Asus investesc în această latură a produselor sale, astfel încât să îşi mulţumească şi cel mai exigent client. Un plus al acestui laptop este că vine cu tastatură numerică, ceea ce înseamnă o muncă office uşurată şi timp scurtat pentru realizarea diferitelor calcule. De asemeni dispune şi de tastatură chiclet, ce presupune o tastare silenţioasă şi plăcută.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CC-XX086D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ţinând cont de preţul destul de mic al laptopului Asus X550CC-XX086D, pot spune că la capitolul tehnică stă destul de bine, adică: vine cu un procesor Intel Core I3, 3217U, construit pe tehnologia de 22nm, ce este tactat la o frecvenţă de 1,8 GHz şi dispune de un cache de 3072 KB.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, iar hard disk-ul are o capacitate de stocare a datelor de 500GB şi funcţionează la 5400rpm. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GT 720M are 2GB şi este potrivită atât pentru o utilizare office, multimedia, cât şi pentru jocuri de ultimă generaţie. Display-ul este un LCD LED Glare cu o diagonală standard de 15,6inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768.

În ceea ce priveşte conectivitatea, vă pot spune că se prezintă binişor, vine cu un sistem audio SonicMaster, un cititor de carduri SD, o cameră WEB de HD, VGA, HDMI, USB 2.0 şi USB 3.0(pentru un transfer de date mult mai rapid), mai precis dispune cam de tot ceea ce este nevoie pentru o utilizare normală.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • placă video dedicată,
  • USB3.0,
  • preţ accesibil,
  • are tastatură numerică

Contra:

  • nu are bluetooth,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Mulţi îşi doresc un laptop pentru o utilizare office, multimedia şi totodată să se descurce excelent în ceea ce priveşte jocurile de ultimă generaţie, iar în acest sens o variantă ce nu vă va goli buzunarele, este laptopul Asus X550CC-XX086D. Raportul calitate-preţ este excelent, prin urmare investiţia se va dovedi a fi una profitabilă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.