Asus X550CC-XX085D – laptopul bun la toate

Pentru cei care își doresc un laptop portabil cu dotări decente, bun atât pentru lucru, cât și pentru distracție, modelul Asus X550CC-XX085D este unul potrivit. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1750 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea pornesc undeva de la 60 de lei. Laptopul se remarcă prin placa grafică dedicată, procesorul Intel și ecranul HD de tip glare. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte bun. Laptopul este potrivit atât pentru utilizarea multimedia de acasă, cât și pentru lucru și transportul în oraș pentru prezentări etc.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul laptopului este unul modern și elegant. Acesta se remarcă mai ales prin aspectul slim, fiind cu 5% mai subțire decât modelele din seria anterioară. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și este disponibilă într-o combinație de argintiu și antracit (gri închis). Laptopul are dimensiunile de 380 x 24.8 – 31.7 x 251 mm și o greutate de 2.3 kg. Prin urmare, acesta poate fi transportat ușor pe parcursul zilei la birou sau la cursuri. Tastatura include și partea numerică și are tastele ușor de apăsat, oferind o experiență de scriere foarte plăcută.

Poze cu laptopul Asus X550CC-XX085D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un display LED de tip glare cu diagonala de 15.6 inch, oferind o vizibilitate ridicată. Rezoluția ecranului este de 1366 x 768 pixeli, putând fi redate imagini de calitate HD. Filmele, paginile web și jocurile se vor vedea foarte bine pe ecranul laptopului.

În ceea ce privește performanțele tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i3 cu 2 nuclee și o putere de 1.8. Ghz. Există  și un procesor grafic Intel HD Graphics 4400 integrat. Este de remarcat faptul că laptopul beneficiază de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 820M, fiind astfel superior multor modele din clasa sa. Datorită acestor dotări, laptopul susține desfășurarea ușoară a activităților de zi cu zi, a lucrului în multitasking și chiar și a gaming-ului la un nivel standard, pentru jocurile mai puțin pretențioase.

HDD-ul are o capacitate de stocare de 500 GB și o viteză de rotație de 5400 rpm. Prin urmare, există suficent spațiu pentru filme, muzică, fotografii, programe, jocuri etc, iar datele vor fi transferate la o viteză bună.

La nivel multimedia, laptopul se remarcă prin sistemul audio Sonic Master care asigură un sunet de calitate și camera  Web HD care funcționează în orice condiții de lumină datorită unui senzor extrem de sensibil. Convorbirile Skype vor avea, astfel, o calitate video superioară.

Asus X550CC-XX085D dispune de o unitate DVD RW și cititor de carduri SD. Laptopul mai dispune de câte un port USB 3.0 care permite un transfer de până la 10 ori mai rapid, un port USB 2.0, un port HDMI și unul VGA. Laptopul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, existând un port RJ-45 pentru rețea. Laptopul are și tehnologie Bluetooth, putându-se astfel conecta la dispozitive de tipul smartphone-urilor sau tabletelor pentru transferul rapid de fișiere multimedia.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-Ion de 4 celule. Autonomia fără curent ajunge până la 6 ore la un nivel standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • tastatură chiclet,
  • preț accesibil,
  • placă video dedicată,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X550CC-XX085D este un laptop cu specificații destul de bune, ce oferă un raport calitate-preț foarte bun, putând fi utilizat cu succes de un utilizator nu foarte pretențios.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.