Laptop Asus X550CC-XX061D

Pentru o utilizare office, internet, filme şi muzică, laptopul Asus X550CC-XX061D este un model foarte convingător. În primul rând designul este unul deosebit, negrul din tastatură, contrastează cu nuanţe de gri din carcasă, ceea ce sugerează o eleganţă desăvârşită. Din punctul meu de vedere, Asus este una dintre mărcile ce pune mare preţ pe apect şi confort, susţinute de o configuraţie bună.

Preţul laptopului este de aproximativ 1600 lei(verifică preț actualizat), un preţ decent, ce nu va goli buzunarele celor ce nu au nevoie de un procesor extrem de performant şi funcţii prea multe pentru care ar trebui să scoată din buzunar o sumă mult mai mare.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CC-XX061D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus X550CC-XX061D dispune de un procesor Intel Pentium Dual Core 2117U, cu o memorie RAM de 4 GB  tactat la 1,8 Ghz. Hard-ul are o capacitate acceptabilă, de 500 GB, suficient pentru o utilizare decentă. Display-ul este  un LCD LED cu protecţie Glare şi are o diagonală standard de 15.6 inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768.

În ceea ce priveşte placa video, aceasta este una dedicată, ce utilizează un chipset NVIDIA GeForce GT 720M de 2 GB, ceea ce face ca laptopul să poată rula fără probleme şi jocuri cu grafică mai avansată.  La capitolul conectivitate, Asus X550CC-XX061D se bucură de prezenţa unui port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid), VGA, cititor de carduri SD, şi o cameră WEB HD.

Sonorizarea este asigurată de cele două boxe integrate ce încorporează tehnologia SonicMaster. Pentru persoanele care lucrează foarte mult timp cu cifrele, tastatura numerică va reprezenta un plus deoarece le va uşura foarte mult munca. În concluzie Asus X550CC-XX061D este un laptop ce poate fi recomandat în special elevilor şi studenţilor, dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi folosit şi de alte persoane ce nu ar avea nevoie de o configuraţie prea complexă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv,
  • preţ,
  • tastatură chiclet,
  • tastatură numerică,
  • placă video dedicată,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Laptopul Asus X550CC-XX061D este recomandat pentru cei care au nevoie de o utilizare office şi multimedia, în special datorită preţului şi a confortului oferit în momentul utilizării.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.