Laptop Asus X550CC-CJ764D

Calitatea laptopurilor Asus îşi spune cuvântul cu fiecare produs lansat de către producătorul taiwanez. Acelaşi lucru pot remarca şi în cazul laptopului Asus X550CC-CJ764D, ce oferă o fuziune între design şi performanţă.

Datorită dimensiunilor (25 mm grosime, o greutate de 2,3kg), Asus X550CC-CJ764D se poate considera că se află la limita dintre un ultrabook şi un notebook.Vine la un preţ de aproximativ 2990 lei (verifică preț actualizat),un preţ rezonabil, dacă ţinem cont de dotările sale. Se evienţiază printr-un design extrem de elegant, o combinaţie de nuanţe de gri şi negru, ce îi conferă un aspect business, rafinat.

Poze cu laptop-ul Asus X550CC-CJ764D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Motorizarea  laptopului Asus X550CC-CJ764D este asigurată de un procesor Intel Core i7, 3537U, realizat pe arhitectura de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2.0 GHz. Vine cu o memorie RAM de 4GB DDR 3 şi un hard disk cu o capacitate de stocare a datelor nu tocmai mare, de doar 500 GB.

Procesorul este completat de grafica dedicată NVIDIA GeForce GT 720M de 2 GB, ce recomandă laptopul atât pentru o utilizare eficientă office şi multimedia, cât şi pentru gamerii pasionaţi de jocuri cu grafică avansată.

Display-ul este un LCD LED clasic de 15,6 inch, cu o rezoluţie HD, de 1366 x 768 pixeli, cu afişaj Glare. În ceea ce priveşte partea de conectivitate, Asus X550CC-CJ764D, se bucură de: un port HDMI, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, VGA, cititor de carduri SD, cameră WEB HD,  bluetooth iar experienţa vizuală este îmbunătăţită de sistemul audio Sonic Master, asigurând un divertisment deplin în ceea ce priveşte partea audio. Confortul este întreţinut de prezenţa tastaturii  chiclet, însoţită de blocul numeric, ce se va dovedi extrem de util în activitatea office.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7,
  • placă video dedicată GeForce GT 720M de 2 GB,
  • USB 3.0,
  • design elegant

Contra:

  • rezoluţia ecranului este doar HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Excelent

Pentru cei ce sunt în căutarea unui laptop cu performanţe de top, Asus X550CC-CJ764D se va încadra perfect nevoilor voastre. Cu siguranţă se va dovedi un real sprijin indiferent de sarcina la care îl veţi supune, obţinând în cel mai scurt timp cele mai bune rezultate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.