Laptop Asus X550CC-CJ759D

În ultima perioadă cei de la ASUS s-au mulat foarte mult pe cerinţele şi nevoile clientului, mai exact calitate, fiabilitate şi performanţă, totul la un preţ cât se poate de accesibil. În această categorie se încadrează şi laptopul Asus X550CC-CJ759D, pe care îl găsiţi la preţul de aproximativ 2850 lei (verifică preț actualizat), deloc mare dacă ţinem cont de specificaţiile sale.

Aşa cum ne-a obişnuit, producătorul taiwanez pune accent nu numai pe caracteristici, ci ne oferă şi un design impecabil. Contrastul de nuanţe de negru cu argintiu sugerează eleganţă şi rafinament, completate de finisaje bine realizate. Tastatura chiclet este destul de silenţioasă şi conferă confort şi plăcere în utilizare.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CC-CJ759D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus X550CC-CJ759D vine cu un procesor Intel Core i5, 3337U, realizat cu ajutorul tehnologiei de 22nm. Acesta este tactat la o frecvenţă de 1,8 GHz şi dispune de un cache de 3072 KB. Memoria RAM are 4GB DDR3, dar se poate face cu uşurinţă un upgrade la 8GBîn cazul în care ar fi necesar.

Placa video dedicată este un model NVIDIA GeForce GT 720M, un model destul de bun, în special că are 2 GB, memorie dedicată. Hard disk-ul are o capacitate destul de mică, de 500 GB, însă acest inconvenient se poate rezolva cu un hard extern.

Ca şi dotări vine cu un sistem audio SonicMaster, ce oferă o experienţă audio puternică şi plăcută. În ceea ce priveşte conectivitatea,  Asus X550CC-CJ759D dispune de: un port USB 3.0, 2 porturi USB 3.0, HDMI şi VGA, bluetooth, cititor de carduri SD şi cameră WEB HD.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • procesor Intel Core i5,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 720M

Contra:

  • hard disk-ul are doar 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Pentru cei ce au un buget limitat, dar totuşi îşi doresc un laptop cu o configuraţie bună, laptopul Asus X550CC-CJ759D va face faţă fără nici o problemă până şi celor mai dificile sarcini la care îl veţi supune.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.