Laptop Asus X550CA-XX230D

Fiindcă există şi categorii de utilizatori care nu au nevoie de laptopuri cu foarte multe funcţii, precum elevii sau studenţii cei de la Asus prezintă pentru această categorie laptopul Asus X550CA-XX230D. Preţul dispozitivului este de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), un preţ accesibil din punctul meu de vedere, mai cu seamă că vorbim de un laptop din gama Asus, brand recunoscut prin calitatea laptopurilor în special.

Din punct de vedere al designului, Asus X550CA-XX230D se prezintă foarte bine, pot spune chiar că este extrem de reuşit, tonuri de roşu, îmbinate cu nuanţe de negru pe tastatură şi pe rama display-ului, îi conferă o eleganţă aparte. Tastatura chiclet, cu taste bine despărţite, se distinge foarte bine pe fundalul roşu, conferindu-vă un plus de confort în momentul tastării.

Poze cu laptopul Asus X550CA-XX230D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deşi preţul laptopului este destul de mic, producătorul nu face rabat de la calitate. Asus X550CA-XX230D se prezintă destul de bine şi la interior, are integrat un procesor Intel Pentium Dual Core, 2117U, realizat pe arhitectura de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 1,8GHz.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics, ce oferă suportul necesar în ceea ce priveşte activitatea office şi multimedia.Memoria RAM este de 4 GB DDR3, cam atâta întâlnim în general la laptopurile cu un astfel de preţ, şi un hard disk SATA de 500GB.

Display-ul este un LCD LED de tip Glare, cu o rezoluţie HD şi o diagonală de 15,6inch. În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus X550CA-XX230D dispune de o gamă variată, ce acoperă funcţiile cele mai importante: un port USB 3.0, un port USB 2.0, HDMI, VGA, un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD, iar partea de sunet este îmbogăţită cu două difuzoare integrate ce utilizează tehnologia SonicMaster.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţul,
  • designul,
  • USB 3.0,
  • HDMI

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Vă doriţi un laptop bun pentru copilul vostru, dar nu aţi vrea să vă coste prea mult această investiţie? Asus X550CA-XX230D este o variantă excelentă, cu un design atrăgător, dar şi cu o configuraţie pe măsură.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. As dori sa stiu unde pot gasi driver-ul pentru placa de sunet.Am instalat XP dar nu vede placa de sunet.La rulare Window Media player, apare eroare.Multumesc.Salutari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.