Asus X550CA-XX200D – un laptop pentru un buget restrâns

Despre Asus se ştie că încorporează puterea şi spiritul creativ pentru realizarea laptopurilor. Producătorul alege să îşi testeze produsele în cele mai necruţătoare condiţii, pentru a se asigura că fiecare client va fi mulţumit de laptopul achiziţionat. Ca şi model am ales laptopul Asus X550CA-XX200D, ce are un preț de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil din punctul meu de vedere, convenabil pentru cei ce nu sunt dispuşi să investească foarte mult sau pur şi simplu nu îşi permit să aloce o suma prea mare unui asemenea produs, necesar în aproape fiecare domeniu.

Asus X550CA-XX200D este un laptop destinat utilizării office şi multimedia, cu un design destul de atrăgător. La prima vedere veţi descoperi că deşi preţul nu este foarte mare, acesta este foarte bine construit. Se poate remarca faptul că are carcasa realizată dintr-un material rezistent şi finisaje de calitate. Este un model alb, nuanță mai rar întâlnită la laptopurile Asus. Faptul că la un astfel de preţ găsim tastatură antistropi, consider că producătorul conferă o atenţie sporită nevoilor utilizatorului, indiferent de categoria socială din care face parte.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CA-XX200D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550CA-XX200D este animat de un procesor Intel Pentium Dual Core, construit pe tehnologie de 22 nanometri. Procesorul funcţionează la o frecvenţă de 1.8 GHz, cu un cache de 2048KB.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficient pentru o utilizare moderată aş spune eu. Hard disk-ul are o capacitate de stocare de 500 GB şi funcţionează cu o viteză de 5400rpm. Deși vi se poate părea puțin, nu ar trebui să vă faceți griji, în special că puteți stoca in cloud toate fișierele. Placa video integrată face parte din seria Intel HD Graphics 4000. Redă perfect filmele în format HD, dar din păcate nu vă permite să rulaţi jocuri cu grafică avansată. Despre display pot spune că este un LCD LED Glare, ce are o diagonală standard de 15,6 inch, cu o rezoluţie de 1366 x 768.

Pe partea de sonorizare stă destul de bine, are doua difuzoare integrate, ce utilizează tehnologia SonicMaster, putând să vă bucuraţi în orice moment de un film bun sau de melodiile preferate. În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus X550CA-XX200D vine cu un cititor de carduri SD, o camera WEB HD, un port USB 2.0, un port USB 3.0, HDMI şi VGA, pentru a putea conecta eventual un monitor. Dacă mai punem la socoteală că este şi destul de uşor de transportat, având doar 2,3Kg, atunci cu siguranţă preţul este nu doar avantajos, ci chiar excelent pentru cei ce nu vor să scoată prea mult din buzunar pentru o astfel de achiziţie.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ,
  • port USB 3.0,
  • HDMI

Contra:

  • placa video integrată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei cu un buget limitat laptopulAsus X550CA-XX200D este alegerea optimă datorită preţului excelent, dar şi pentru că oferă suportul necesar pentru realizarea activităţilor office şi multimedia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.