Laptop Asus X550CA-XX199D

Ai nevoie urgent de un laptop nou și nu stai bine cu bugetul? Sau nu vrei să cheltuiești prea mult pentru un laptop? Soluția perfectă pentru tine este laptopul Asus X550CA-XX199D. Prețul acestuia este de aproximativ 1550 lei(verifică preț actualizat), aş putea spune că este un laptop destul de ieftin, cu performanțe destul de bune.  Pentru acest preț laptopul nu vă va dezamăgi, dar nici nu vă puteţi aştepta la performanţe extraordinare.

Design-ul laptopului este destul de interesant și inedit aș putea spune, vine pe o nuanță Glossy Blue, ce îl scoate din anonimat. Mai mult de atât se bucură și de tastatură completă chiclet, o caracteristică întâlnită la marea majoritate a laptopurilor Asus, idiferent de prețul lor.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CA-XX199D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550CA-XX199D vine cu un procesor Intel Pentium Dual Core, ce funcţionează la o frecvență de 1,8 GHz, completat de o memorie RAM de 4 GB DDR3. La un asemenea preț nici nu cred că este cazul să cerem mai mult. Hard disk-ul are o capacitate de 500GB şi funcţionează la 5400 de rotații pe minut. În ceea ce priveşte placa video, Asus X550CA-XX199D dispune de un chipset integrat Intel HD Graphics, ce din păcate nu va avea o performanță nici măcar medie pentru jocurile actuale. Oricum, cine v-a cumpăra acest laptop nu îl va lua pentru jocuri cu grafică puternică, ci cel mai probabil îl va folosi pentru socializare/chat unde pentru o utilizare şi mai plăcută camera WEB HD va ajuta. Multe persoane vor achiziționa acest laptop şi pentru o utilizare office unde cu siguranţă nu va dezamăgi. Datorită procesorului mai slăbuț , precum și utilizării tehologiei LED la display-ul de 15,6 inch,  autonomia laptopului va fi una acceptabilă, undeva la 3 ore. Pe ramura de multimedia iarăși acest laptop punctează puternic oferind o calitate  a sunetului bună și o vizualizare de filme plăcută şi deloc obositoare pe display-ul cu o rezoluție HD de 1366 x 768. Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț excelent,
  • performanțe bune pentru utilizare office sau multimedia (muzică , filme),
  • HDMI,

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Laptopul Asus X550CA-XX199D este unul mai mult decât bun dacă ne raportăm la preț. E un laptop care nu te va dezamagi pentru o utilizare office, multimedia, chat sau nagivare pe internet.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.