Asus X550CA-XX114D – un laptop ieftin

Dacă ai nevoie de un laptop ieftin pe care să îl iei cu tine peste tot pe timpul zilei, modelul Asus X550CA-XX114D s-ar putea să fie cel potrivit pentru tine. Modelul este portabil și adaptat tuturor nevoilor tale de peste zi. Vei putea astfel să îți notezi cursurile la facultate sau să faci prezentări pentru birou, precum și să te relaxezi acasă urmărind un film sau ascultând muzică. Laptopul este astfel potrivit atât pentru studenți, cât și pentru persoane care lucrează la birou sau pur și simplu, își doresc un laptop ieftin  pentru acasă. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), fiind potrivit pentru un utilizator standard, care nu dorește să efectueze pe acesta activități solicitante din punct de vedere tehnic, precum gaming-ul.

Modelul Asus poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

În rest, toate activitățile zilnice precum navigarea pe internet, ascultarea de muzică, vizionarea de filme, realizarea de prezentări sau lucrul pe documente se pot desfășura fără probleme. Laptopul are un raport calitate-preț bun, remarcându-se prin ecranul generos de tip HD, procesorul și memoria RAM și chiar și autonomia bună.

Designul laptopului este atractiv, acesta remarcându-se prin aspectul slim. Carcasa este disponibilă  într-o combinație de argintiu și negru. Capacul și zona de sprijin pentru mâini sunt prevăzute cu un strat mat și texturat, astfel încât să nu păstreze amprentele.

Poze cu laptopul Asus X550CA-XX114D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are dimensiunile de 380 x 31.7 – 24.8 x 251 mm și o greutate de 2.3 kg, fiind ușor de transportat într-o geantă la facultate, birou sau oriunde ai treabă cu el. Tastatura este neagră, oferind un contrast plăcut față de restul carcasei. Tastatura include și partea numerică, fiind astfel utilă pentru cei care lucrează cu cifre sau se joacă.

Laptopul are un display de tip LED cu diagonala de 15.6 inch. Deși prețul este unul redus, laptopul are  un ecran destul de mare. Acesta are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, redând imagini de calitate superioară.

La nivelul dotărilor tehnice, Asus X550CA-XX114D beneficiază de un procesor cu două nuclee Intel Celeron Dual Core, cu o putere de 1.5 Ghz și un procesor grafic Intel HD Graphics integrat. Configurației i-au fost asociate o memorie DDR3 de 4 GB și un HDD cu o capacitate de stocare de 500 GB. Prin urmare, laptopul este potrivit în special pentru activitățile de zi cu zi ale unui utilizator standard.

La nivel multimedia, laptopul dispune de o cameră web HD cu microfon încorporat și de un sistem audio la baza căruia se află tehnologia Sonic Master.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul are o unitate de citire și scriere DVD RW și un cititor de carduri. Se mai remarcă 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port VGA. Device-ul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu, fiind disponibil și un port pentru rețea. Dispozitivul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul Asus are o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 6 ore la un nivel de utilizare standard.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • USB 3.0,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus X550CA-XX114D este un laptop ce poate fi achiziționat la un preț mic, ideal pentru utilizatorii fără prea mari pretenții din punct de vedere tehnic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.