Laptop Asus X550CA-CJ441D

Un laptop cu specificaţii de top presupune şi un preţ mai mare sau cel puţin asta este viziunea noastră atunci când ne gândim la un produs bun. Iată că în ceea ce priveşte laptopurile, Asus demontează acest mit şi confirmă încă o dată atenţia sa dedicată nevoii utilizatorului, raportată la un preţ decent şi accesibil.

Asus X550CA-CJ441D este un laptop cu o configuraţie completă, ce se dovedeşte a fi device-ul de care avem nevoie atât în munca desfăşurată, cât şi pentru un gaming senzaţional. Preţul de achiziţie al acestui dispozitiv este de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat)un preţ bun, ce elimină concurenţa prin specificaţiile sale.

Din punct de vedere al designului, Asus X550CA-CJ441D se prezintă excelent. Aşa cum ne-a obişnuit producătorul taiwanez, aspectul laptopului este extrem de plăcut, cu finisaje foarte bine realizate, ce ne duc cu gândul la un laptop din gama premium. Pentru cei ce îşi doresc un plus de confort, Asus X550CA-CJ441D vine şi cu tastatură chiclet, ceea ce conferă o tastare plăcută şi împiedică inesteticul praf să se adune între taste.

Poze cu laptopul Asus X550CA-CJ441D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus X550CA-CJ441D este animat de un procesor Intel Core i5, 3337U, tactat la 1,8 GHz, ce este realizat pe arhitectura de 22nm. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar nu vă împiedică nimic să îl supuneţi unui upgrade de până la 8 GB în cazul în care este nevoie.

În ceea ce priveşte hard disk-ul, capacitatea de stocare a datelor este satisfăcătoare, de 500 GB mai exact. Acest aspect se poate rezolva printr-un hard disk extern, pentru care va trebui să mai scoateţi din buzunar aproximativ 250 lei. Procesorul este completat de placa video integrată, un chipset Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul mai mult pentru o utilizare office şi multimedia.

Display-ul este un LCD LED Glare cu rezoluţie HD şi o diagonală de 15,6 inch, iar experienţa vizuală este îmbogăţită de sistemul audio SonicMaster, ce conferă un sunet mult mai puternic, dar şi un bass mai profund.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus X550CA-CJ441D are cam toate dotările necesare: două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, VGA, cameră WEB HD şi cititor de carduri SD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i5,
  • HDMI,
  • tastatură chiclet,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Asus X550CA-CJ441D este un laptop cu performanţe excelente pentru activităţile office şi multimedia.

User Rating: 4.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.